Φωνή λαού . οργή θεού...

9.10.08

www.espressonews.gr

Στιγμές της καθημερινής τρέλας που ζούμε όλοι μας στην Αθήνα βίωσε χθες ο πρωθυπουργός όταν, λόγω του μποτιλιαρίσματος, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κόλλησε για λίγο σε έξοδο της Αττικής Οδού, με συνέπεια να παρεισφρήσει κατά λάθος ανάμεσα στα οχήματα της πομπής του ένας μοτοσικλετιστής και να δημιουργηθεί αναστάτωση στους αστυνομικούς συνοδούς.

Η πομπή του Κώστα Καραμανλή έφτασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην έξοδο της Κατεχάκη γύρω στις 9.00 το πρωί και σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως βρέθηκε αντιμέτωπη με ουρά αυτοκινήτων. Συνήθως οι τροχονόμοι, που για λόγους ασφαλείας φροντίζουν η μετακίνηση του πρωθυπουργού να γίνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα, κρατούν στο συγκεκριμένο σημείο ανοιχτό το δρόμο, όμως λόγω της υπερβολικά αυξημένης κίνησης κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να επιτευχθεί χθες. Η κίνηση ήταν συνεχής και άρα η ταχύτητα μικρή.

Ετσι, όλα τα συνοδευτικά αυτοκίνητα της πομπής και οι μοτοσικλετιστές της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού αναγκάστηκαν να μειώσουν ταχύτητα και να κινηθούν με το ρυθμό των υπόλοιπων οχημάτων.

Τότε όμως συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε. Ενας οδηγός μηχανής, αγνοώντας προφανώς ποιος προπορευόταν, εκμεταλλευόμενος τα κενά τρύπωσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα της πομπής και έφτασε δίπλα στο όχημα του πρωθυπουργού. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν πρωτοφανής, αφού το μυαλό των υπευθύνων ασφαλείας πήγε στο κακό. Σε κλάσματα δευτερολέπτου οι δικυκλιστές της φρουράς πλεύρισαν τον μοτοσικλετιστή και άρχισαν να του φωνάζουν να κάνει στην άκρη. Εκείνος όμως αγνόησε τις εντολές τους και εκείνοι τις επανέλαβαν σε πιο υψηλό τόνο. Ο μοτοσικλετιστής τότε αντέδρασε αγανακτισμένα και, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει για το χάος που επικρατούσε.

Οι δικυκλιστές τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και να τον σταματήσουν στην άκρη του δρόμου. Εκεί όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχαν να κάνουν με κάποιον τυχαίο, αλλά με έναν καθηγητή του Πολυτεχνείου. Οπως τους είπε όταν κατάλαβε πως επρόκειτο για αστυνομικούς, δεν αντιλήφθηκε ότι παρεισέφρησε στην πρωθυπουργική πομπή και ότι δεν υπάκουσε, καθώς δεν φορούσαν στολές και θεώρησε ότι είχε να κάνει με πολίτες. Μετά τις εξηγήσεις οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να αποχωρήσει, χωρίς κανείς να στραφεί δικαστικά εναντίον του.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ

Σχόλιο Παραπολιτικής : 1) Συγχαρητήρια στον καθηγητή του Πολυτεχνείου . Φώναξε για όλους τους αγανακτισμένους πολίτες...

2) Συγχαρητήρια στην φρουρά του πρωθυπουργού . Με παρόμοιο τρόπο δολοφόνησαν τον Σόντερς τα μέλη της 17Ν...και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε...