Αυτογελιοποίηση Καρατζαφέρη

2.10.08


( επιστολή αναγνώστη )

Ποτέ άλλοτε στην πολιτική ιστορία του τόπου, δεν είδαμε πολιτικό αρχηγό να παρακαλάει καθημερινά στα κανάλια με τόσο εμετικό τρόπο, πολιτικό αρχηγό άλλου κόμματος για να συνεργαστεί μαζί του.

Το θέαμα του πολιτικοκοινωνικού «λινατσαριού» του Καρατζαφέρη, το αντικρίσαμε για πρώτη φορά στη κηδεία του μακαριστού Χριστόδουλου, όπου ο Πρόεδρος Γιώργος, έσπρωχνε τους πάντες και τα πάντα για να βρεθεί δίπλα -δίπλα στον Καραμανλή, εκλιπαρώντας προφανώς έστω και για ένα συμβολικό χαιρετισμό από τον πρωθυπουργό, ή έστω για να υπάρχει μία τηλεοπτική εικόνα ή φωτογραφία ότι...είναι μαζί!!!!!

Πρόεδρε Γιώργο, ιδεολογικά τι είσαι;

Πότε συμφωνείς με τον ένα, πότε με τον άλλο, καλά το δικό σου ιδεολογικό στίγμα ποιό είναι;

Μήπως ξέρεις τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι;

Αυτό όμως λέγεται πολιτικός τσαρλατανισμός.

Γι’ αυτό σε ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ;

Για να συνεργαστείς με τον Καραμανλή, τον οποίο έβριζες πολιτικά και χυδαιολογούσες εις βάρος του σε προσωπικό επίπεδο για μία οκταετία;

΄Αν ήταν να συνεργαστείς με τον Καραμανλή, γιατί να ψηφίσουν εσένα και να μή ψηφίσουν κατευθείαν την Ν.Δ.;

Μάλλον βαθύτερα είναι τα αίτια, όπως λένε ασφαλέστατες πληροφορίες, από εγκυρότατες πηγές.

Δύο τουλάχιστον βουλευτές σου έχουν καθημερινό «φλερτ» με τη Ν.Δ. και οι προσχώρησή τους στη Ν.Δ. εναπόκειται στην κρίση της ηγεσίας της. Δηλαδή ποια χρονική στιγμή πιστεύει ότι την εξυπηρετεί προκειμένου να την υλοποιήσει.

Ε, λοιπόν αντί να πάνε αυτοί, θέλεις εσύ να τους προλάβεις, προσφέροντας τον εαυτό σου , μπας και πάρεις κανένα...υφυπουργείο!!!

Μέχρι εκεί φτάνουν τα πόδια σου...

Αλλά τέτοιος προσωπικός διασυρμός και αναξιοπρέπεια;

Πώς θα δικαιολογηθείς στους υπόλοιπους βουλευτές σου και στους οπαδούς σου, που δε θέλουν όχι μόνο συνεργασία, αλλά ούτε να ακούνε το όνομα Καραμανλής και Ν.Δ.;

Το πολιτικό φάντασμα που βλέπεις στον ύπνο σου, πρόεδρε Γιώργο για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανώς αποτέλεσμα υπνοθεραπείας.

Τόσες φορές με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό το έχει αποκλείσει ο Αλαβάνος.

Όπως έχει αποκλείσει και ο Καραμανλής οποιαδήποτε συνεργασία μαζί σου, λέγοντας οτι δεν συνεργάζεται με τα "άκρα".

Πιστεύει ότι το κόμμα σου είναι «απόφυση» της Ν.Δ. και γι’ αυτό φταις εσύ.

Πιστεύει κατά κύριο λόγο, ότι δεν πρέπει να συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν έχουν παιδεία και ανατροφή.

Έτσι λοιπόν πώς να συνεργασθεί μαζί σου;

Είσαι ο μοναδικός πολιτικός που δεν παρέχει εχέγγυα εμπιστοσύνης.

Τι να γίνει;

Φταίει ο «βίος και η πολιτεία» σου.

Παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, όταν :

  1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες – κατά τη γνώριμη τακτική σου – εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί ο όνομα Μακεδονία, δεν έχει καμία σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.
  2. Ο Ευρωβουλευτής σου Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία ΄Ελληνας Ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε στην Ευρωβουλή επανειλημμένα τα Σκόπια ως ….Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιξαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ξένα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.
  3. Ο Βουλευτής σου Κ. Βελλόπουλος (τηλεπωλητής της ιστορίας), στις 9-7-08 στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν ιστορικό δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρουέφσκι»(Ιος Ελευθεροτυπίας 28-9-08, σελ. 43).
  4. Ο βουλευτής σου Κ. Αϊβαλιώτης, είναι μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που μετά από πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, για άρση της βουλευτικής του ασυλίας (που θα γίνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου), θα δικαστεί ως ….ανυπότακτος διαρκείας!!! Αυτό δε επειδή, με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές ότι είναι μόνιμος υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου, για να παίρνει αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να μην πάει ποτέ στρατό, ή να στρατευθεί μόνο 45 ημέρες.

Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας, και να είναι υπόδικος ενώπιον της δικαιοσύνης;

Εδώ η πολιτική και εθνική σου ευαισθησία, έχει πάει περίπατο;

Άσε που το κόμμα σου παριστάνει ότι είναι και χριστιανικό.

Πώς όμως γίνεται όταν έχει βουλευτή τον πλασιέ βιβλίων Α. Γεωργιάδη, ο οποίος πέραν των όσων έντεχνα μέσω εκπομπών, βιβλίων, φροντιστηρίων, προωθεί τον δωδεκαθεϊσμό.

(Υπάρχει το βίντεο από την εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός, απεκάλυψε ότι με τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη ήσαν μαζί στον Δωδεκαθεϊσμό).

Συμβιβάζεται Χριστιανισμός και Δωδεκαθεϊσμός; Είναι ψέμα ότι οι δωδεκαθεϊστές μισούν τον Χριστιανισμό;

Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι συρφετός.

Άσε πια εκείνο το «πόθεν έσχες» σου με τα 37 ακίνητα που απέκτησες από τη ……δουλειά σου!!!!

Μήπως ψάχνεις να βρεις συνενόχους σε ότι έχει ακόμα να αποκαλυφθεί για σένα ή ψάχνεις πολιτική και δημοσιογραφική κάλυψη και σιωπή επαιτώντας τη συνεργασία με τον Καραμανλή;

Με σένα πρόεδρε Γιώργο, δεν συνεργάζεται κανένα κόμμα.

Μην αυτοεξευτελίζεσαι άλλο αυτοδιαφημιζόμενος.

Γάμος χωρίς να θέλουν και οι δύο, δεν γίνεται.

Πάλι χυλόπιτα έφαγες.

Το κατάλαβες, ή είσαι συνηθισμένος και δεν σε νοιάζει;

Βίκτορας