Η ΜΠΛΟΓΚΟ-ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS

3.11.08

kafeneio-gr.blogspot.com

Ίντερνετ χώρος για ελεύθερη έκφραση. Ευρύχωρο σημείο για δημοκρατία αλλά και προπαγάνδα. Πρόσφορο έδαφος για των πάσης φύσης καμικάζι που εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Βγαίνουν λένε το ποίημα τους, βάζουν το cd και παίζει την προπαγανδιστική μουσική τους και όταν θέλεις να έχεις αντίλογο είτε e-mail δεν έχουν για να επικοινωνήσεις μαζί τους είτε βάζουν μετριασμό σχολίων οπότε και από κει σε απορρίπτουν εφόσον είσαι κόσμιος αλλά με διεισδυτική και επικίνδυνη γνώμη. Ή συμβαίνουν και τα δύο. Εν ολίγοις από τη μια σε μπλοκάρουν και από την άλλη σε φιμώνουν από το να εκφράσεις τη γνώμη σου, να πεις την άποψη σου, να παρουσιάσεις το αντεπιχείρημα σου, να δείξεις τον αντίλογο σου στην προπαγάνδα τους, να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Την ίδια στιγμή οι ίδιο τους ζητάνε να μην φιμωθούν τα
blogs για να συνεχίσουν την αγαθοεργή πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ. Τα blogs αυτά είναι οι cyber-ρουφιάνοι του συστήματος, οι καμικάζι των σκοτεινών υπηρεσιών και συμφερόντων. Χρησιμοποιώντας, δυστυχώς, το μόνο όπλο που έχει η δημοκρατία: ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και με πρόσχημα τη δημοκρατική έκφραση της γνώμης , μας επιβάλουν την κατάπτυστη προπαγάνδα τους.

Η περιφρόνηση προς τα συγκεκριμένα blogs είναι η μόνη υγιής αντίδραση που έχουν οι επισκέπτες του Ίντερνετ ως πολίτες και ως σκεπτόμενοι άνθρωποι. Ο σκεπτόμενος πολίτης είναι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα για να βελτιωθούν τα πράματα στην κοινωνία μας και αυτόν προσπαθούν να βραχυκυκλώσουν τα συγκεκριμένα blogs. Να τον αναγκάσουν να δείξει αποστροφή και από το Ίντερνετ, μετά από την αποστροφή που έχει δείξει προς τα παραδοσιακά ΜΜΕ.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ