Όταν ο τερματοφύλακας είχε φροντιστήριο...

28.9.09

Αν για κάτι θαυμάζαμε όλοι μας τη Νέα Δημοκρατία , ήταν η εκπληκτική δυνατότητα του επικοινωνιακού της επιτελείου να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο και...τούμπαλιν !


Η χρεοκοπία όμως της γαλάζιας διακυβέρνησης έχει παρασύρει στην παρακμή και το περίφημο επικοινωνιακό "ιερατείο" της Ρηγίλλης . Αντώναρος και Κουμουτσάκος επιδίδονται καθημερινά σε έναν διαγωνισμό γκάφας που λειτουργεί ανασταλτικά στην προσπάθεια του Καραμανλή να φέρει πίσω στο μαντρί τα...πρόβατα που καλούν με τις φλογέρες του οι δυο Γιώργηδες.

Το τελευταίο παραμυθάκι που μας αφηγούνται είναι η διενέργεια ενός δεύτερου debate ( τρίτου συνολικά ) μεταξύ των δυο υποψήφιων πρωθυπουργών . Λένε ότι ο Παπανδρέου φοβάται την ήττα και γι'αυτό κρύβεται.

Η αλήθεια όμως...

...είναι διαφορετική . Η συμφωνία των δυο κομμάτων ήταν σαφής και περιλάμβανε τη διεξαγωγή ενός και μόνο debate μεταξύ των δυο αρχηγών . Τα υπόλοιπα είναι προς λαϊκή κατανάλωση.

Κι από ότι θα θυμάστε από τις αλάνες , ρεβάνς ζητούσαμε όταν στο προηγούμενο αγώνα είχαμε χάσει 4-0 επειδή ο καλός μας τερματοφύλακας είχε εκείνη την ώρα φροντιστήριο..

Υπηρεσιακός Τερματοφύλακας


Κοινοποιήστε το στο Facebook