Δείγμα πρόωρης κυβερνητικής αλαζονείας η επισημοποίηση της σχέσης ΣΚΑΙ-Νέας Δημοκρατίας

31.5.19


Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν και στη Νέα Δημοκρατία επικρατούσε μια κάποια γόνιμη ανασφάλεια για το ποσοστό του κόμματος στις Ευρωεκλογές, η Μαρία Σπυράκη είχει ανακοινώσει με αποφασιστικότητα το «κόψιμο» Μπογδάνου από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Σήμερα, στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι δεν υπάρχει πια λόγος να τηρούν τα προσχήματα και μέσα σε μια μέρα ανακοίνωσαν την...απορρόφηση των πάνελ του ΣΚΑΙ. Υποψήφιος και ο Μπογδάνος, υποψήφιος και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, υποψήφιος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Μένει να δούμε αν θα αξιοποιηθούν σε άλλους ρόλους και οι κ.κ Αυτιάς και Πορτοσάλτε.

Ο τόσος στενός εναγκαλισμός ενός συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού με έναν συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα είναι πολιτικά αποκρουστικός, πόσο μάλλον όταν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εδώ και καιρό λειτουργούν πρακτικά ως εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας.

Τι να τις κάνουμε λοιπόν τις υποσχέσεις Μητσοτάκη περί «κυβέρνησης όλων των Ελλήνων» όταν δίνει το πράσινο φως για τις υποψηφιότητες προσώπων που έχουν διχάσει με το θράσος και την αμετροέπεια τους τον ελληνικό λαό;