Έκρηξη στην κατοικία της Μαριέττας Γιαννάκου

30.10.09

www.news247.gr

Λίγες μέρες μετά από τη δολοφονική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.32 τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας της Μαριέττας Γιαννάκου στα Πατήσια.

Λίγο νωρίτερα, στις 4.12 και 4.15, προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και στον τηλεοπτικό σταθμό "ALTER".

Ο μηχανισμός ήταν μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ στην είσοδο της πολυκατοικίας και σύμφωνα με τους πυροτεχνουργούς ήταν μικρής ισχύος.

Υλικές ζημιές σημειώθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες αφού οι αστυνομικές δυνάμεις, μετά την προειδοποίηση, είχαν προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας και στον αποκλεισμό των γύρω δρόμων.

Έρευνες για τη βομβιστική επίθεση γίνονται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η κ. Γιαννάκου, μιλώντας στον "ΑΝΤ1" έκανε λόγο για "αδίστακτα άτομα", τα οποία "δείχνουν βαθύ μίσος για οποιονδήποτε εκφράζει αυτό που εκείνοι θεωρούν σύστημα".

"Λυπάμαι για τη χώρα μου, στην οποία γίνονται αυτά τα πράγματα. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δε γίνεται αυτό" πρόσθεσε. Εδώ και 6 μήνες, ανέφερε, ότι της είχε αφαιρεθεί η αστυνομική φρουρά.

Σχόλιο Παραπολιτικής : Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο . Φαίνεται ότι τελικά οι ένοπλες ομάδες είναι αρκετές και δρουν ανεξέλεγκτα . Θα θέλαμε πάντως να μας εξηγήσει κάποιος τον συμβολισμό μιας επίθεσης σε μια ευρωβουλευτή που έχει καιρό να απασχολήσει την επικαιρότητα..

Κοινοποιήστε το στο Facebook