Το πείραμα Παταβούκα

7.10.09

Γράψαμε χθες :

Εντύπωση προκαλεί η κατάργηση της θέσης του υφυπουργού Πολιτισμού για θέματα Αθλητισμού.

Μένει να δούμε σε ποιον φορέα θα παραχωρηθούν οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες . Ενδεχομένως στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την οποία φλερτάρει ο Κώστας Παταβούκας που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής.

Σε λιγότερο από 24 ώρες επιβεβαιωθήκαμε καθώς ο Κώστας Παταβούκας θα αναλάβει τις αρμοδιότητες που είχε παλαιότερα η θέση του υφυπουργού Αθλητισμού στο Υπ. Πολιτισμού.

Πρώτα από όλα , ο Κώστας Παταβούκας είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος κι ένας αθλητής που δεν προκάλεσε ποτέ με τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδων.

Δεύτερον , η ενισχυμένη ΓΓΑ είναι κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά και μένει να δούμε αν θα λειτουργήσει . Δεν είχε πάντως κανένα νόημα η παράλληλη ύπαρξη της ΓΓΑ και του υφυπουργείου καθώς οι αρμοδιότητες τους ήταν παρόμοιες.

Τρίτον , το πείραμα Παταβούκα θα πρέπει να προσέξει πολύ να μην εξελιχθεί σε πείραμα Ιωαννίδη . Όταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ανέλαβε τα καθήκοντα του υφυπουργού Αθλητισμού , όλοι πιστέψαμε...

...ότι θα μπορούσε να προσφέρει πάρα πολλά . Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό κι αν παρακολουθήσετε την αρθρογραφία των αθλητικών δημοσιογράφων θα δείτε ότι ανυπομονούν να φύγει !

Ας ελπίσουμε ότι ο Παταβούκας θα αποδειχθεί ικανότερος και πιο οργανωτικός . Ίσως το ότι δεν είναι βουλευτής να βοηθήσει καθώς πολλές φορές είδαμε τον Ιωαννίδη να ασκεί πολιτική για τους σταυρούς κι όχι για την ουσία...

Κοινοποιήστε το στο Facebook