Άρχισαν την κακή αντιπολίτευση...

7.10.09

Η Παραπολιτική έσπευσε χθες πρώτη να συμφωνήσει με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για κατάργηση του Υπ.Μακεδονίας-Θράξης.

Όπως ήταν αναμενόμενο , οι δυνάμεις της συντήρησης αντιδρούν κι έχουν ήδη ξεκινήσει έναν νέο κύκλο λασπολόγησης του πρωθυπουργού που αφορά φυσικά τον πατριωτισμό του !

Εμείς εδώ δεν πρόκειται να μετρήσουμε τον πατριωτισμό του καθενός.

Το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης ήταν ένα Υπουργείο χωρίς απολύτως κανέναν λόγο ύπαρξης.

Ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου σε διαφορετικές εποχές για να τονώσει το φρόνημα των Μακεδόνων . Ήταν μια από αυτές τις λαϊκίστικες κινήσεις του Ανδρέα οι οποίες ξεσήκωναν τα πλήθη.

Δεν ξέρω αν τα τελευταία χρόνια ο Καλαντζής κι ο Καλαφάτης ενίσχυσαν το φρόνημα των Μακεδόνων. Αμφιβάλω κι αν οι Σκοπιανοί έτρεμαν τους συγκεκριμένους κυρίους .

Το Υπ.Μακδεονίας-Θράκης ήταν ένας κακοστημένος μηχανισμός διαφθοράς που είχε όσες αρμοδιότητες έχει και μια Νομαρχία ή μια Γενική Γραμματεία . Δεν καταργείται καμία από τις αρμοδιότητες του , καταργείται ο τίτλος του υπουργού και η ανάγκη ο συντονιστής της λειτουργίας του να προέρχεται από την Βουλή.

Θυμηθείτε και κάτι ακόμα . Το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης μας τέλειωσε οριστικά . Καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να το επαναφέρει...

Παραπολιτικός

Κοινοποιήστε το στο Facebook