Ο επόμενος στόχος θα είναι ο Γερουλάνος

9.11.09

Τις πρώτες 3 εβδομάδες τα ΜΜΕ υμνούσαν καθημερινά το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ και η Παραπολιτική έγραφε μόνη της ότι αυτό δεν θα κάνει καλό στη νέα κυβέρνηση.

Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά καθώς οι πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο σε κάθε μορφή καθεστωτικής εξουσίας στην Ελλάδα.

Ο πρώτος στόχος ήταν η Τίνα Μπιρμπίλη η οποία ακύρωσε την επέκταση της Αττικής Οδού και κατάργησε τον νόμο του ΠΑΣΟΚ του 2003 που λειτούργησε ευεργετικά υπέρ των καταπατήσεων στα δάση . Η Μπιρμπίλη δεν είναι βουλευτής και δεν ενδιαφέρεται να γίνει κιόλας . Κάτι τέτοιο κάνει τον πόλεμο εναντίον της ακόμα πιο δύσκολο αλλά μέχρι στιγμής αντέχει...

Ο δεύτερος στόχος ήταν η Γλυκερία Σιούτη η οποία είναι καθηγήτρια Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Σχολή των Αθηνών και παρέχει νομικές συμβουλές στον Παπανδρέου . Η Σιούτη όπως και ο Παμπούκης είναι σε θέση να προτείνουν στον πρωθυπουργό συγκεκριμένες νομικές αλλαγές που θα θωρακίσουν την διαφάνεια σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής .

Ο τρίτος στόχος αναμένεται να είναι ο Παύλος Γερουλάνος , αν τελικά τολμήσει να συγκρουστεί μαζί τους . Ο Γερουλάνος υποσχέθηκε να σταματήσει τα παιχνίδια στην ΕΡΤ και κυρίως να κλείσει την κάνουλα της κρατικής διαφήμισης προς ΜΜΕ , ψευτο-ΜΚΟ κτλ. Ήδη ο Τριανταφυλλόπουλος έχει αρχίσει τα περίεργα σχόλια καθώς φοβάται ότι το Veto δεν θα έχει και πολλά έσοδα από τις κρατικές διαφημίσεις.

Τα ΜΜΕ παίζουν πλέον πολύ έξυπνα . Δεν χτυπούν κόμματα , χτυπούν πρόσωπα . Δεν έχουν πρόβλημα με το βαθύ ΠΑΣΟΚ . Έχουν πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Γι' αυτό και χτυπούν τους εξωκοινοβουλευτικούς που δεν μπορούν να τους απειλήσουν αλλιώς...

Η κυβέρνηση οφείλει να αντέξει...


Κοινοποιήστε το στο Facebook