Δεκτή η επιτήρηση , καταδικαστέα η αποκήρυξη...

11.11.09

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου διεξήχθησαν υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης η οποία και θα έφερνε στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα των δημοσιονομικών του κράτους.

Η κρίση λοιπόν είναι εδώ.

Το κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές είναι πολύ βαρύ.

Η φράση "greek statistics" είναι το τελευταίο ανέκδοτο με το οποίο διασκεδάζουν εσχάτως οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα επέλεξε συνειδητά να...

...δίνει ψεύτικα στοιχεία για το ύψος του ελλείμματος . Όλοι μας το γνωρίζαμε και δυστυχώς οι περισσότεροι το ανεχθήκαμε κιόλας αδιαμαρτύρητα . Ανεχθήκαμε για καιρό να διαπληκτίζονται στα παράθυρα οι εκπρόσωποι των δυο μεγάλων κομμάτων για το ποιος μας χρέωσε λιγότερο.

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΔΙΚΑΙΩΣ υπό την πιο αυστηρή επιτήρηση των τελευταίων δεκαετιών . Η υπομονή της Ένωσης εξαντλήθηκε .

Οι γνωρίζοντες μιλούν για μια κατάσταση "ημι-πτώχευσης" . Ούτε καν η Αριστερά δεν διαμαρτύρεται στα σοβαρά για τις ανύπαρκτες αυξήσεις του νέου προϋπολογισμού . Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει κι ας οραματίζονται σοσιαλιστικούς παραδείσους .

Η αποκήρυξη των ευθυνών από τα στελέχη των δυο μεγάλων παρατάξεων έχει οριστικά καταδικασθεί στις συνειδήσεις των πολιτών .

Οι ευθύνες έχουν αποδοθεί μέσα από τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών .

Σήμερα , είναι η ώρα των πράξεων κι όχι των ανέξοδων λαϊκισμών .

Είναι η ώρα των έργων κι όχι των εργολάβων .

Είτε μας χρέωσε το ΠΑΣΟΚ , είτε μας χρέωσε η Ν.Δ η Ελλάδα οφείλει να προχωρήσει.

Να προχωρήσει συντεταγμένα σε μια ειλικρινή προσπάθεια ταξινόμησης του "χάους" που ονομάζεται "Δημόσια Οικονομικά". Η σκληρή επιτήρηση της Ένωσης είναι η απάντηση στις μπακαλίστικες μεθόδους προηγουμένων ετών.

Δεν χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα "ξεγελά" τους αριθμούς. Δεν χρειαζόμαστε μια Αντιπολίτευση που θα κατακρίνει κάθε ενέργεια της κυβέρνησης , μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει τον λόγο της πολιτικής της ύπαρξης.

Το party τελείωσε . Ελπίζω η λήξη του να βρήκε τους κυβερνώντες με τα μανίκια σηκωμένα...

Παραπολιτικός

Κοινοποιήστε το στο Facebook