Το εμπόριο τρόμου καλά κρατεί...

3.11.09

Μπαίνεις στο site του Πρώτου Θέματος και διαβάζεις την παρακάτω είδηση :


Σκέφτεσαι "ωχ , αρχίζει μάλλον η έξαρση της πανδημίας . 6 νεκροί !"...

Πας να διαβάσεις το θέμα και :

Ένας 34χρονος άνδρας είναι το έκτο θανατηφόρο κρούσμα της νέας γρίπης στη χώρα μας.Ο άνδρας, που ήταν παραπληγικός, προσβλήθηκε από τη νεά γρίπη και νοσηλεύτηκε για μιά εβδομάδα σε μονάδα εντατικής θεραπείας στη Θεσσαλονίκη ενώ κατέληξε απο πολυοργανική ανεπάρκεια.

Την Κυριακή, ένας άνδρας 42 ετών απεβίωσε λόγω καταπληξίας και οξείας καρδιακής ανεπάρκειας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση ο 42χρονος έπασχε και από τη νέα γρίπη, καθώς στο πλαίσιο της ολιγόωρης νοσηλείας του στο νοσοκομείο είχε ληφθεί δείγμα για τον νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1)ν, το οποίο ήταν θετικό. Απαντήσεις για το τι προκάλεσε τον θάνατό του, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Επίσης την Κυριακή απεβίωσε και μια 16χρονη με υποκείμενο νόσημα Οξεία Λεμφογενή Λευχαιμία, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.Η 16χρονη είχε νοσήσει προ διμήνου με τη νέα γρίπη A(Η1Ν1)v, αλλά όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, "απεβίωσε λόγω του υποκείμενου νοσήματος της".

Δεν ντρέπονται καθόλου ; Είναι δυνατόν να τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτό τον άθλιο τρόπό ; Είναι δυνατόν να υπολογίζονται στα θύματα της νέας γρίπης οι παραπάνω ασθενείς ;

Έλεος ! Ας επέμβει κάποια στιγμή και η ΕΣΗΕΑ...

Κοινοποιήστε το στο Facebook