Κρατήστε την αγορά

9.12.09

Παρακολουθώντας κανείς τα δελτία ειδήσεων και τις εφημερίδες , το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ένα :

Τα ταμεία είναι άδεια . Κι αν κάτι έχει απομείνει , κι αυτό το χρωστάμε και σίγουρα το έχουμε δανειστεί !

Οι πολίτες ζητούν αυξήσεις και μπορεί εν μέρει να έχουν δίκιο αλλά το κράτος δεν μπορεί να δώσει . Και δεν μπορεί γιατί δεν του το επιτρέπουν οι Βρυξέλλες .

Τι κάνουμε λοιπόν ; Πέφτουμε όλοι μαζί από το γκρεμό ;

Δυστυχώς , δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είμαι ειδικός . Λίγοι μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για τα δημοσιονομικά και σίγουρα δεν είμαι εγώ ένας από αυτούς . Το μόνο που έχω να παρατηρήσω εγώ σαν απλός πολίτης είναι ότι πρέπει με κάθε κόστος να...

...κρατηθούν οι τιμές της αγοράς.

Το ξέρετε ότι τον περασμένο Νοέμβριο αυξήθηκαν οι τιμές των ειδών ανδρικής ένδυσης κατά 2,7% ; Μέσα σε ένα μήνα ! Κι έχεις και τα πολυκαταστήματα να σου ζητούν ελεύθερο ωράριο.

Ελεύθερο ωράριο για να αγοράσει ο κόσμος τα πανάκριβα προϊόντα τους ; Ήμαρτον ! Μα τόσο θράσος πια ; Καμία κοινωνική ευαισθησία ;

Το Υπ. Οικονομίας πρέπει να συγκρατήσει οπωσδήποτε την αγορά . Από τη στιγμή που οι Έλληνες δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν , τουλάχιστον ας αγοράζουν φθηνά ! Δεν επιτρέπεται να είναι η Αθήνα η πιο ακριβή πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντιμετωπίσει το "πρόβλημα Ελλάδα" !

Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία !

Κοινοποιήστε το στο Facebook