Τυχαίο; Δεν νομίζω...

17.5.10

Γράφει ο Παραπολιτικός

Χρειάστηκαν μονάχα 3-4 ημέρες
για να γίνουν γνωστά τα έργα και οι ημέρες του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Υπ. Τουρισμού. Σε καιρούς που η κυβέρνηση του ευαγγελιζόταν τη λιτότητα και την επανίδρυση του κράτους, ο Άρης επέλεξε για τη διαμονή του μερικά από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία που η ματαιότητα των ανθρώπων δημιούργησε ανα τον πλανήτη.

Είναι απόλυτα σαφές ότι πολιτικοί που έχουν επιδείξει τέτοια συμπεριφορά, δεν έχουν καμία θέση στο πολιτικό σύστημα μιας χώρας που επιχειρεί να ανακτήσει τον βηματισμό της.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ.Σπηλιωτόπουλος να τοποθετηθεί δημοσίως και να μας εξηγήσει γιατί επέλεξε να επιβαρύνει με τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά τον προϋπολογισμό του Υπ. Τουρισμού. Εξάλλου, είναι ήδη χαμένος από χέρι...

Αυτή όμως είναι μονάχα η μια πτυχή της υπόθεσης. Η άλλη πτυχή είναι εξίσου σκοτεινή. Οι αποκαλύψεις για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έγινε μέσα σε λίγες ώρες από πολύ συγκεκριμένες δημοσιογραφικές γωνιές, συχνά καλά καμουφλαρισμένες.

Οι δημοσιογραφικές αυτές γωνιές λειτουργούν με...

...το γνωστό σύστημα "insert coin". O πελάτης διαλέγει το στόχο και οι δημοσιογράφοι της δεκάρας (το coin που λέγαμε...) εκτελούν...

Ο Άρης ήταν ο εύκολος στόχος καθώς είχε δώσει κι αφορμές κατά το παρελθόν. Αφήστε και το άλλο...

Ο Άρης στήριξε Ντόρα. Ο Άρης ήταν πριν τον σκληροΣαμαρικό Μαρκόπουλο στο Υπ.Τουρισμού. Ο Μαρκόπουλος κατηγορείται για δεκάδες υποθέσεις κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος στο Υπ.Τουρισμού. Θα ήταν βολικό να μοιραστεί μερικές με τους άσπονδους φίλους της νέας ηγεσίας της νέας Νέας Δημοκρατίας.

Όπως λέει και το slogan της νέας πετυχημένης διαφήμισης:

Τυχαίο; Δεν νομίζω...


Κοινοποιήστε το στο Facebook