Οι ΠΑΣΠιτες δέρνονται κι ο Καρχιμάκης αλλάζει κλειδαριές

25.6.11

Στην Ελλάδα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα, το κακό είναι ότι θεωρούν εαυτούς "ενεργούς πολίτες".

Τα όσα έγιναν χθες αρχικά στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στη συνέχεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους θα μπορούσαν να είναι πολύ αστεία, αλλά σε μια άλλη εποχή.

Μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής δέχθηκαν επίθεση από άλλα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής τα οποία έφεραν για βοήθεια δεκάδες μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ! Το αποτέλεσμα; Κάποιοι κατέληξαν στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, στη Νομική υπάρχουν πια δυο ΠΑΣΠ κι ο Καρχιμάκης έκανε την κίνηση-ματ.

Ποια είναι αυτή; Αφού δέχθηκε στο...



...γραφείο του μια ομάδα δαρμένων ΠΑΣΠιτων τους υποσχέθηκε ότι αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ θα ξεμπερδέψει με τους "γκάνγκστερς" που κάνουν ό,τι θέλουν υπό τη σημαία της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Κάπως έτσι, άλλαξε την κλειδαριά του γραφείου της ΠΑΣΠ ΑΕΙ όπου βρίσκεται στην Ιπποκράτους ώστε να μην μπορούν να μπουν μέσα αυτοί που έδειραν τους άλλους!

Λίγη ώρα μετά, η Παραπολιτική έλαβε δυο e-mails.


Το πρώτο από αυτούς που έφαγαν το ξύλο:

Με αγανάκτηση και οργή, αλλά και θλίψη για την ημέρα που επέλεξαν κάποιοι να συμβούν όσα παρακάτω περιγράφονται, καταγγέλουμε:


Την επιδρομή 100 μελών της οργάνωσης της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, στη Νομική της Αθήνας, οι οποίοι με επικεφαλής των γραμματέα της ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων Μιχάλη Νικηφόρο και τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α’ Αθήνας, Μάνθο Λυκάκη, εμφανίστηκαν στη Σχολή μας, και με βιαιότητα επιτέθηκαν σε είκοσι μέλη της Οργάνωσης της ΠΑΣΠ Νομικής, οι οποίοι δεν συναινούν στα άνομα σχέδιά τους να μετατρέψουν την οργάνωση των Πανεπιστημίων της Αθήνας σε σέχτα της ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕΕ.


Ήταν τέτοιο το μένος και η σφοδρότητα των επιδρομούντων που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής, να καταλήξουν στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με σοβαρές κακώσεις.


Ήταν δε αδιάκριτα τα χτυπήματα τα οποία δέχθηκαν τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και το μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Αριστέα Καζάκου.


Καταγγέλουμε όλα τα παραπάνω τα οποία έλαβαν χώρα την ώρα, που γινόταν το Μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.


Καταγγέλλουμε το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας που επιχειρεί να επιβάλλει, στα Πανεπιστήμια, η συγκεκριμένη οργάνωση με μεθόδους, που ανταγωνίζονται το Γκοτζαμάνη, τα τρίκυκλα και την εποχή της Καρφίτσας. Τις μεθόδους της ομάδας Χ, και των Χρυσαυγιτών.


Η Σ.Ε της ΠΑΣΠ Νομικής


Η Γραμματέας
Παπαδοπούλου Άννα


Η αναπληρώτρια Γραμματέας
Δόδη Ελευθερία


Τα μέλη της Σ.Ε.
Δανδουλάκης Στέλιος
Περδικάρης Μάριος
Μαρίνης Μαρίνος


Το δεύτερο από αυτούς που φέρονται να έχουν ρίξει το ξύλο:


Ωμή παρέμβαση στην καθημερινότητα και στη δράση της ΠΑΣΠ στη Νομική καταγγέλλουν μέλη της ΠΑΣΠ της Νομικής Αθήνας από τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Πανταζή Κώστα, ο οποίος εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη με σκοπό την ανέλιξη στον κομματικό σωλήνα παραβιάζει το αυτόνομο της ΠΑΣΠ από το 2008 και ακυρώνει με τη σωματική και λεκτική βία αποφάσεις των οργανώσεων. 

Στέλνοντας εντεταλμένα όργανα επιχείρησε να σπάσει την κάλπη όπου διεξάγονταν οι εκλογές ανάδειξης του γραφείου σχολής της ΠΑΣΠ στη Νομική Αθήνας, επιβεβαιώνοντας πως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ανήκει στο πολιτικό σύστημα του χθες. Όσο και αν η αυτονόμηση της ΠΑΣΠ καλλιεργεί την ελπίδα για απουσία κομματικών μηχανισμών από το συνδικαλισμό στα Πανεπιστήμια, κάποιοι μηχανεύονται τον συνδικαλιστικό μαρασμό για να διατηρήσουν υπό την κατοχή τους τα «μαγαζάκια» τους. 

Τα μέλη της ΠΑΣΠ σε σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνουν πως δεν θα επιτρέψουν σε κανένα αργόσχολο κομματικό παράγοντα που ξημεροβραδιάζεται στην Ιπποκράτους να αναμιγνύεται στα εσωτερικά της οργάνωσης. Άλλωστε αυτές οι τακτικές την οδήγησαν στο εξευτελιστικό φετινό ποσοστό 16%.

Συγχαρητήρια σε όλους. Μας γεμίζετε ελπίδα για το μέλλον του πολιτικού συστήματος.