Πιέσεις σε Σαμαρά μέσω Καρατζαφέρη από τον Νικήτα

13.9.11

Kατά τη διάρκεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, λαμβάναμε διάφορα e-mails με non-papers υπέρ του Νικήτα Κακλαμάνη. Σήμερα, από τον ίδιο ανώνυμο αποστολέα λάβαμε το παρακάτω:

Με ιδιαίτερα «θερμά» λόγια μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όταν ρωτήθηκε για τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων. Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς για τον Νικήτα Κακλαμάνη, τόνισε ότι «αποτελεί μια ειδική περίπτωση. Ο κ. Κακλαμάνης είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, που θα μπορούσε να παίξει σημαντικότερο ρόλο τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό». Αναφερόμενος στις σχέσεις Σαμαρά-Κακλαμάνη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, με τα βιώματα που έχει, μετά την αποτυχία του πειράματος του 1993, είδε τον Κακλαμάνη να προηγείται, να γίνεται βουλευτής, ενώ αυτός έμενε έξω. Και συνέχισε...

...«αυτό οδήγησε σε μια κατάψυξη τις σχέσεις τους, με υπονοούμενα εκατέρωθεν, πλέον όμως ίσως μπορέσουν και να τα βρουν». Η «επίθεση φιλίας» του Καρατζαφέρη στον Νικήτα Κακλαμάνη, έρχεται να «δέσει» με τις φήμες που θέλουν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να επιθυμεί να κατεβάσει τον Κακλαμάνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι προφανές ότι ο Νικήτας προσπαθεί να "πιέσει" τη Νέα Δημοκρατία για να τον συμπεριλάβει στις λίστες της στην Α' Αθηνών. Αντιδρούν οι Παυλόπουλοι και οι Μηταράκηδες.

Έρχονται να μας κυβερνήσουν όλοι τους...