Ανακοίνωση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του γαλάζιου Θύμιου

14.9.11


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις αποψινές δηλώσεις του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ταξί, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Ταξί και γνωστού στελέχους της Ν.Δ., κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου, και οι απειλές που εκτόξευσε εναντίον του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση, και των βουλευτών, είναι απαράδεκτες. Ο κ. Λυμπερόπουλος οφείλει να γνωρίζει ότι στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες οι βουλευτές λειτουργούν τηρώντας το Σύνταγμα και με πλήρη ελευθερία συνείδησης. Στο δημόσιο διάλογο που άνοιξε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχουν αποφασιστικά, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου να ανταποκρίνονται στην ανάγκη να μπουν κανόνες στη λειτουργία των ταξί. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες, καθώς και εργασία με ασφαλείς προοπτικές για τους ιδιοκτήτες ταξί.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο Θύμιος φωνάζει από τη ντουντούκα του "θα σας στοχοποιήσουμε έναν-έναν" κι αυτοί καταφεύγουν σε νερόβραστες στρογγυλοποιημένες ανακοινώσεις. Έπρεπε καιρό τώρα να έχουν φροντίσει να απαλλαγούν από τους Θύμιους κι όχι ακόμα να διαπραγματεύονται...