"Βάσω, βρες κάτι να πεις και κατά του Λυμπερόπουλου"

14.9.11

Αντιγράφω από το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος για τη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ:

«Δεν κάνεις διάλογο με τους ταξιτζήδες και δεν μπορούμε να έρθουμε στη Βουλή. Δεν είναι κατάσταση αυτή, να είμαστε πολιορκημένοι. Να μπουν πληθυσμιακά κριτήρια . Η άδεια ή θα μεταβιβάζεται σε όλα τα επαγγέλματα ή σε κανένα» είπε στον κ. Ραγκούση η κυρία Βάσω Παπανδρέου. «Βάσω, βρες κάτι να πεις κατά του Λυμπερόπουλου που απειλεί τις ζωές μας», της απάντησε ο υπουργός.

Η κυρία Τόνια Αντωνίου διαφώνησε έντονα με την επιστροφή των αδειών στο κράτος. Ο κ. Ραγκούσης της ζήτησε να...

...καταδικάσει τα θερινά επεισόδια των αυτοκινητιστών. Στη συζήτηση παρενέβη ο κ. Θ. Οικονόμου ο οποίος τόνισε ότι «κάποιοι συμπεριφέρονται σαν εκπρόσωποι του Θύμιου Λυμπερόπουλου». Υπέρ των θέσεων του κ. Ραγκούση τάχθηκαν οι κυρίες Σούλα Μερεντίτη και Ελπίδα Τσουρή.

«Η τρόϊκα δεν παρακολουθεί την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά την κυβέρνηση, που δεν έχει συνέχεια και συνέπεια στην πολιτική της» τόνισε η κυρία Μιλένα Αποστολάκη, ενώ ο κ. Ν. Αλευράς σημείωσε ότι «θα μπορούσαμε να συνεδριάζουμε χωρίς ταξί και αγανάκτισμενους, εάν προεκλογικά είχαμε πει αλήθειες». Επίσης, ο κ. Δημ. Κουσελάς αναρωτήθηκε: «Υπέρ ποίου γίνεται η απελευθέρωση; Των ανέργων και των νέων ή υπέρ των εταιριών;»