Θα ρίξει την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

3.11.11

Σήμερα το πρωί, περίπου μέχρι τις 11, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο επόμενος Έλληνας πρωθυπουργός. Τα ΜΜΕ μετέδιδαν ότι τα έχει βρει μέχρι και με τον Δημήτρη Ρέππα, τον άνθρωπο που ο Γιώργος Παπανδρέου έχει, καλώς ή κακώς, μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του.Όσο προχωρούσε η μέρα, τόσο όλοι συνειδητοποιούσαμε ότι σχεδόν τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο πληθωρικός Βαγγέλης ζούσε απλά το 2ο Ζάππειο του.

Είναι γνωστό ότι η εσωκομματική δύναμη του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι μικρή, τη συρρικνώνει ακόμα περισσότερο η υπεύθυνη στάση που τηρούν οι 3 που έγιναν...4 οι οποίοι κι επιλέγουν να λειτουργήσουν ως πυλώνας σταθερότητας.

Τι κάνεις λοιπόν όταν είσαι αδύναμος; Προσποιείσαι ότι...


...είσαι δυνατός! Ακόμα κι αν διαθέτεις λίγα σκυλιά, τους δίνεις εντολή να ουρλιάζουν. Η Μιλένα ήδη ανεξαρτητοποιήθηκε, ο καλός στρατιώτης Λιντζέρης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει αύριο την κυβέρνηση. Το ίδιο και η...πολυτάλαντη Εύα Καϊλή με τη megaλη καρδιά.

Το ερώτημα της αυριανής ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή είναι ένα και μοναδικό: θα ρίξει την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Θα προκαλέσει χάος τέτοιο ώστε να μοιάσει πανίσχυρος;

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα μάθουμε.