Παρέμβαση Διαμαντοπούλου: Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής

9.11.11

Σημερινή δήλωση της Υπ.Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου:

Η αγωνία των πολιτών δεν πρέπει να μετατραπεί σε απελπισία. Οι εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις επιβάλλουν άμεση λύση, με σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με βαθιά γνώση των οικονομικών και με εγνωσμένη επάρκεια στο κατεξοχήν θέμα που είναι η άμεση ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της 27ης Οκτωβρίου 2011, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Αυτός μαζί με ικανούς και αποφασισμένους...


...ανθρώπους από το σύνολο του πολιτικού φάσματος μπορούν να βάλουν φραγμό στην πορεία καταστροφής.Ελπίζω και εύχομαι ότι συνεχίζονται οι υπερβατικές και εξαντλητικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από όλους, ώστε να υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν συνυπολογίσουμε και την πρωινή δήλωση Ραγκούση (εδώ), γίνεται εύκολα κατανοητό ότι το "μεταρρυθμιστικό" κομμάτι του ΠΑΣΟΚ τρόμαξε με το ενδεχόμενο πρωθυπουργοποίησης Πετσάλνικου ή Κακλαμάνη.

Η Διαμαντοπούλου πάντως φωτογραφίζει τον Παπαδήμο περισσότερο από τον Ραγκούση αλλά και οι δυο υπονοούν ότι κάποιοι δεν τον ήθελαν...