Δέκα εκατ.ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις επιχειρήσεις που καταστράφηκαν

16.2.12

Από το in.gr:

Την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να διαθέσει 10 εκατ. ευρώ για την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που υπέστησαν καταστροφές στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός συμμετείχε στη σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με αντικείμενο....


...τις πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.

«Θα εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τη σχετική απόφαση. Η ενίσχυση αυτή θα δοθεί μετά τον αναγκαίο έλεγχο των ζημιών. Εμείς, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας» δήλωσε ο κ. Σγουρός, σημειώνοντας:

«Η κυβέρνηση, για να δοθούν τα χρήματα, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Καταδικάζω με οργή τα εγκληματικά έκτροπα και τις λεηλασίες, τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν είναι κι αυτή η λύση πάντως γιατί στο τέλος θα φτάσουμε στο να σπάνε μόνοι τους οι καταστηματάρχες τα μαγαζιά τους, μπας και βρουν καθόλου ρευστό. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε άλλο σε...μετρητά την ανικανότητα της Αστυνομίας.