Διαφήμιση => Συνέντευξη => Αγιογραφία

16.3.12

Στις 25 Φεβρουαρίου (εδώ) η Παραπολιτική δημοσίευσε μια λίστα επαρχιακών εντύπων και ειδησεογραφικών sites που ενίσχυσαν τα έσοδα του μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ένα από αυτά ήταν και το Westview.gr (έλαβε 1850 ευρώ) στο οποίο σήμερα δημοσιεύεται συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής......Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε τρομακτικά δύσκολες ερωτήσεις του τύπου "Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός πως η θητεία σας δε συνοδεύτηκε από αγροτικές κινητοποιήσεις;" ή "Τι πιστεύετε πως πετύχατε όσο χρονικό διάστημα είστε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης;".

Ακόμα πάντως και σε μια τέτοια συνέντευξη, ο βετεράνος πολιτικός δεν απέφυγε τις γκάφες καθώς δήλωσε ότι "Το χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας ήταν περιορισμένο, ήταν όμως αρκετό για να αφήσουμε σημαντικό, κατά την εκτίμηση μου, έργο." Θυμίζω ότι ο κ.Σκανδαλίδης ανέλαβε το υπουργείο τον Σεπτέμβριο του 2010 κι όχι πριν 10-20 μέρες. Αν θεωρεί το χρονικό διάστημα των 18 μηνών "περιορισμένο", τι να πει ο Παπαδήμος ή η Διαμαντοπούλου στο Υπ.Ανάπτυξης;