Κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω...

8.3.12

Αντιγράφω από ρεπορτάζ της 3ης Νοεμβρίου του 2011, του News247.gr:

Σίγουρα τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μαίνεται ένας εμφύλιος, μεταξύ υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου και μή, αλλά ακόμα και σε αυτές τις σκληρές αντιπραθέσεις υπάρχουν όρια . Φαίνεται ότι σε αυτό διαφωνεί , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης που μάλλον αδικεί τον εαυτό του, με...


...τον τρόπο που επέλεξε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, στη συνάδελφο του, Εύα Καϊλή,

 Όταν η Εύα Καϊλή σηκώθηκε όρθια και φώνάζε γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος, ο Σωκράτης Ξυνίδης της είπε αφήνοντας άφωνους πολλούς βουλευτές: "Σιγά την καλτσοδέτα"! Κάποιος από τους παριστάμενους αντέδρασε και του είπε: "Ρε συ Σωκράτη πώς μιλάς έτσι στην κοπέλα; Τι είναι αυτά που της λες;" Και εκείνος απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: "Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;".

Σχόλιο Παραπολιτικής: Από χθες έχει γίνει γνωστή η στήριξη των 7 υφυπουργών, μεταξύ των οποίων και του Σωκράτη Ξυνίδη, στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Έχει περάσει ήδη μια μέρα από τη σχετική διαρροή, χωρίς κανείς να τη διαψεύσει.

Ως εκ τούτου, δεν έχω παρά να υποθέσω ότι οι έχθρες του παρελθόντος έχουν πλέον ξεχαστεί κι ότι πια μπορούμε να δούμε τον κ.Ξυνίδη να πίνει καφέ με την κ.Καϊλή, τον Μπεγλίτη να λέει αστειάκια στην Τόνια κ.ο.κ.