«Υπήρχαν γεωπολιτικές φαντασιώσεις σε σχέση με τα κοιτάσματα και τη στάση της Ρωσίας»

26.3.13

«Το Eurogroup στέλνει μήνυμα στους μεγάλους καταθέτες ότι οι καταθέσεις θα αντιμετωπίζονται ως επενδυτικά προϊόντα αυτό θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου» προειδοποίησε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στην Ευρωζώνη προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Κινδυνεύει η Ευρωζώνη αν παραμείνουν οι ανισορροπίες...


...μεταξύ Βορρά και Νότου» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ εκτίμησε ότι η δεύτερη απόφαση είναι χειρότερη της πρώτης.

Για την απόφαση του Eurogroup τόνισε ότι κάποιοι θα χάσουν όλο το κεφάλαιο τους άνω των 100.000 ευρώ, άλλοι το 40% άλλοι τίποτα.

Για τη στάση της Λευκωσίας, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «υπήρχαν γεωπολιτικές φαντασιώσεις σε σχέση με τα κοιτάσματα και τη στάση της Ρωσίας, ενώ επιτέθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον Δημήτρη Χριστόφια: «Εγκληματική η αμέλεια της προηγούμενης κυβέρνησης, το μόνο που ενδιέφερε τον Χριστόφια να μεταθέσει το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση».

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Φορείς ανάλογων φαντασιώσεων και για τον ελληνικό ορυκτό πλούτο υπάρχουν πολλοί και στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη. Ελπίζω πλέον να έχουν πάρει το μάθημα τους.