Ως πότε τα κόμματα θα αποθεώνουν τις άθλιες φοιτητικές παρατάξεις τους;

16.4.13

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και ενόψει των αυριανών φοιτητικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΟΝΝΕΔ, με τη δράση της, εδώ και πολλά χρόνια, πρωτοπορεί στην κοινωνία. Η ΔΑΠ κυριαρχεί στα Πανεπιστήμια.

Σε έναν αγώνα...


...ιδεολογικό και πολιτικό.
Σε έναν αγώνα για τα Πανεπιστήμια και την κοινωνία. Σε έναν αγώνα, που αφορά στα σύγχρονα προβλήματα της Παιδείας, που είναι το άσυλο, η ασφάλεια μέσα στο Πανεπιστήμιο, τα ιδιωτικά, μη κερδοσκοπικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Όλα αυτά τα χρόνια, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η παράταξη εκείνη που δίνει το στίγμα της Ελλάδας του μέλλοντος.
Η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές θα δείξει ότι η νέα γενιά πρωτοπορεί και σε αυτή τη δύσκολη φάση, στην ιστορική περίοδο που διανύουμε, στις εξελίξεις.
Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς τη νέα γενιά.
Η Νέα Δημοκρατία κάνει μια συμμαχία με τη νέα γενιά να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Εντάξει, καταλαβαίνω ότι λόγω της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών τα κόμματα θα πρέπει να πουν μια-δυο μπούρδες παραπάνω για τις παρατάξεις τους. Δυσκολεύομαι όμως πραγματικά να διαβάζω όλες αυτές τις χαζομάρες για τον «ιδεολογικό και πολιτικό» αγώνα της ΔΑΠ! 

Δεν χρειάζεται να μας θυμίζουν οι διάφοροι Κεφαλογιάννηδες την προέλευση και τη συγγένεια τους με τα στίφη των τραμπούκων και του χαζοχαρούμενου lifestyle που κατέστρεψαν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο...