Υποκρισία από την Ιπποκράτους για τις διαρροές για «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

26.4.13

Με βασικό θέμα τη μαύρη τρύπα που εντόπισαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ οι ελεγκτικές εταιρίες κυκλοφόρησε σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, με το σχετικό ρεπορτάζ να αναπαράγεται από πλήθος ηλεκτρονικών ΜΜΕ.


Μετά το σχετικό θόρυβο......από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Όπως είχε ανακοινώσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ ανατέθηκε από κοινού στις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Πόρισμα του ελέγχου δεν έχει υποβληθεί. Μόλις  υποβληθεί, θα συζητηθεί στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, που θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες, με γνώμονα την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση πλήρους διαφάνειας.

Στο μεταξύ, το Πολιτικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, ενόψει και της διαδικασίας ανάδειξης των νέων δημοτικών, νομαρχιακών και περιφερειακών οργάνων.

Αναρωτιόμαστε αν και τα άλλα κόμματα θεωρούν ότι έχουν και αυτά την ανάγκη και την υποχρέωση να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Αναρωτιέμαι ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Ποιος διέρρευσε στον Τύπο στοιχεία ενός ελέγχου του οποίου το πόρισμα δεν έχει ακόμα υποβληθεί; Οι...ελεγκτικές εταιρίες; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τραγουδώντας στα μουλωχτά «εδώ είναι Βαλκάνια»;

Το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου που τόσο θέλει να υπηρετήσει τη διαφάνεια στα οικονομικά του κόμματος δεν μπορεί να κρατηθεί λίγες μέρες, μέχρι να κατατεθεί το πόρισμα; Τόση λύσσα πια για μια ακόμα ενοχοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου;

Δεν βλάπτει λίγη υπομονή. Εξάλλου, η νύχτα βγάζει επίσκοπο κι η αυγή μητροπολίτη...