Βουλευτής της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε 12χρονο κορίτσι στην προσπάθεια του να επιτεθεί στον Καμίνη!

2.5.13

Την οργή του όχλου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η υλοποίηση της απόφασης του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τη μη πραγματοποίηση του συσσιτίου του μίσους στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως μεταδίδει το in.gr, ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΒΗΜΑ Fm 99,5, δήλωσε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε επιπλέον να βγάλει το όπλο του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε......στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μετά την ματαίωση της διανομής τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή είχε αρχίσει να διανέμει τρόφιμα στα γραφεία της, υπό την διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών δυνάμεων.

Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής αντιλήφθηκε ότι στο κοινωνικό παντοπωλείο βρισκόταν ο δήμαρχος Αθηναίων, εισέβαλε στο χώρο και επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον κ. Καμίνη. Τη γροθιά που προοριζόταν για τον κ. Καμίνη τελικά δέχθηκε στο κεφάλι ένα 12χρονο κορίτσι που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου με τον πατέρα του.

Kι ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο...