Πουλάει τρέλα η Χρυσή Αυγή για τις δηλώσεις Παναγιώταρου: Είναι μοντάζ!

22.5.13

Παραθέτω την επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στο αυστραλιανό δίκτυο SBS:

Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης. Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος...


...της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας.

Φυσικά το εν λόγω στιγμιότυπο υπέστη μοντάζ κακής ποιότητας, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο ότι το "Έθνος" του Μπόμπολα και όλες οι μνημονιακές φυλλάδες αναπαρήγαγαν σε χρόνο μηδέν και αυτή την ψευδή είδηση. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο πιο γελοίους τρόπους θα ανακαλύπτουν τα συστημικά μέσα για να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά η Χρυσή Αυγή πουλάει τρέλα, αρνούμενη τα πάντα κι επιχειρώντας να μας βγάλει όλους τρελούς. Καταφεύγει μάλιστα και στο φθηνό επιχείρημα «τα λέει το Έθνος του Μπόμπολα» επιχειρώντας να πείσει όσους πιστεύουν ακόμα ότι οι πάντες συνωμοτούν εναντίον των νεοναζί.

Δείτε ξανά το video εδώ. Θα διαπιστώσετε ότι η δήλωση του Παναγιώταρου είναι απόλυτα καθαρή και αυτοτελής. Εξάλλου, η Χρυσή Αυγή δεν σχολίασε το όραμα του βουλευτή της περί Χεζμπολάχ...