Η ενδιαφέρουσα «απολογία» του Αντώνη Ρέμου (video)

24.9.13

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στο στόχαστρο των ΜΜΕ λόγω των δηλώσεων του κατά του Σόιμπλε και λόγω της εκτεταμένης φοροδιαφυγής που διαπιστώθηκε σε κέντρα στα οποία εμφανίστηκε.

Η αλήθεια είναι ότι τα ίδια ΜΜΕ που τον είχαν Θεό κι άνοιγαν σαμπάνιες στην υγειά του lifestyle, αυτή τη φορά έσπευσαν......να τον φάνε, κυρίως γιατί αυτό πουλάει αυτή την εποχή.

Χθες, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star Channel και είπε κάποια πράγματα τα οποία προσωπικά τα βρήκα ενδιαφέροντα για διάφορους λόγους. Πρώτον, κάνει σωστές επισημάνσεις για τον κανιβαλισμό των ΜΜΕ και δεύτερον αποσαφηνίζει κάποια πράγματα σχετικά με την ακραία αποστροφή του για τον Σόιμπλε και χαρακτηρίζει «βλάκες» τους επιχειρηματίες που έκαναν ατασθαλίες.


Ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα ειλικρινής σε αυτά που δηλώνει και το κάνει για να προστατεύσει την εικόνα του, εγώ προσωπικά χαίρομαι που είναι πια σαφές ότι δεν «πουλάει» στον ελληνικό λαό η τζάμπα μαγκιά και το χάιδεμα στα αυτιά των φοροφυγάδων.