Δεν αντέχεται ο φτηνός οπαδικός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας

10.11.13

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνίστησε χθες σε ένα απίστευτα φθηνό show έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, φωνάζοντας χωρίς φοβερό λόγο «βοήθεια, βοήθεια!» και χαρακτηρίζοντας με αστείο τρόπο «επίορκους» τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν μάταια να κάνουν τη δουλειά τους.

Σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου, δηλώνοντας από το βήμα της Βουλής ότι «από όσο καιρό την ξέρω από την προανακριτική μπορώ να σας πω ότι πραγματικά χρειάζεται βοήθεια».

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος απάντησε στον υπουργό Υγείας στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας ότι «ο κ. Γεωργιάδης χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη, όχι η κ. Κωνσταντοπούλου, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε καλούς ψυχολόγους, μπορείτε να αποταθείτε».

Αναρωτιέμαι πόσοι αντέχουν αυτό το χαμηλής αισθητικής σκηνικό σύγκρουσης που στήνουν τα δυο κόμματα, επενδύοντας από κοινού στην πόλωση, η οποία κι ενδέχεται να αυξήσει τα ποσοστά τους, κυρίως εις βάρος των μετριοπαθών πολιτικών δυνάμεων.

Λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν μπορώ να μπω στη λογική «καλά του είπε»/«καλά της τα είπε, της άξιζαν». Για τέτοιους λόγους, βλέπουμε συνήθως μπάλα, όχι Βουλή.