Τη φίμωση του στα γαλλικά ΜΜΕ καταγγέλλει ο Πάνος ο Καμμένος

23.11.14


Συγκλονιστικές ήταν για ακόμα μια φορά οι αποκαλύψεις του Πάνου του Καμμένου σχετικά με τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται το κίνημα του από ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Να μια σύντομη ιστορία που αφηγήθηκε από το βήμα του συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελληνών:

(...)Οι ξένοι πάντα όταν ήθελαν να χτυπήσουν την πατρίδα μας χρησιμοποιούσαν ένα μέσο, τον εθνικό διχασμό. Τον εθνικό διχασμό, που οδήγησε μετά τη νίκη του Γοργοποτάμου στον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, χωρίζοντας τους Έλληνες σε καλούς και κακούς. Χώρισαν τις οικογένειες, έσφαξε ο αδελφός τον αδελφό και επέβαλαν τη δική τους εξουσία. Η νέα τάξη πραγμάτων χρησιμοποίησε πάλι τον εθνικό διχασμό, προκειμένου να φέρει την Ελλάδα σε αντιπαράθεση. Το είπαν πιο ευγενικά, η θεωρία των δύο άκρων. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιούργησαν και προέβαλαν το νεοναζιστικό σχηματισμό της Χρυσής Αυγής. Εκεί μέσα εγκλώβισαν οργισμένους πολίτες που εξαθλίωσαν οι ίδιοι.

Χθες το βράδυ, συναντήθηκα με τον Γάλλο πρόεδρο του Debout la France Νικολά Ντιπόν - Ενιάν που μας έκανε την τιμή να μιλήσει στο Συνέδριό μας και με τον οποίο συνδιαμορφώνουμε την Ευρώπη του Νότου. Την ώρα που τελείωνε το δείπνο μου λέει: «Ξέρεις μου κάνει εντύπωση, ήταν χθες στο συνέδριο η δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η οποία έστειλε εκτενές ρεπορτάζ για το Συνέδριο και για αυτά που είπαμε. Μίλησα με το Διευθυντή του Πρακτορείου στη Γαλλία, αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα η είδηση». Είναι 4 και10 το απόγευμα και η είδηση δεν έχει αναρτηθεί ακόμα και δεν θα αναρτηθεί, γιατί αυτό που προσπαθούν να περάσουν είναι ένα άλλο μήνυμα.(...)

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στην Αριστερά για τον προνομιακό συνομιλητή και πιθανό κυβερνητικό εταίρο της.