Ο Στάθης Παναγούλης έστειλε εξώδικα σε ΣΚΑΙ και Mega επειδή δεν τον καλούν στις εκπομπές τους!

16.1.15


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Στάθης ο Παναγούλης, αυτός ο σπουδαίος πολιτικός που ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στις τάξεις του, έστειλε εξώδικα σε ΣΚΑΙ και Mega απαιτώντας να κληθεί στις εκπομπές τους εν όψει των εκλογών.

Ενδεικτικά, στο εξώδικο του αναφέρει:

Διαμαρτύρομαι εντόνως, γιατί, κατά παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, του ιδρυτικού νόμου περί ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, των οδηγιών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και του άρθρου 14 του Συντάγματος για την επί ίσοις όροις μετάδοση των πληροφοριών, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, δεν έχω κληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, με την ιδιότητά μου ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών κατά τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, σε καμία από τις προεκλογικές εκπομπές σας, δημιουργώντας έτσι καθεστώς αποκλεισμού στις απόψεις μου. Απόψεις οι οποίες έχουν την αποδοχή χιλιάδων πολιτών που εκπροσώπησα και προτίθεμαι να εκπροσωπήσω και σε αυτή τη μάχη.

Τώρα που θα έρθει ο σοσιαλισμός, ας του δώσουν μια καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ να μιλάει για κρεμάλες, ελικόπτερα κ.τ.λ. Το προτιμώ από το να του δώσουν υπουργείο και να μπλέξουμε χειρότερα.