Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά 365 μέρες Πρωταπριλιά

1.4.15


Πρωταπριλιά σήμερα και συνηθίζεται τα ΜΜΕ και τα blogs να δημοσιεύουν ψευδείς ειδήσεις τηρώντας το σχετικό έθιμο. Στην Παραπολιτική δεν θα διαβάσετε σήμερα κανένα ψέμα, νιώθουμε ανήμποροι να επινοήσουμε κάτι λιγότερο αληθοφανές από αυτά που ήδη συμβαίνουν.

Για παράδειγμα, να μερικά ψέματα που θα μπορούσαμε να είχαμε δημοσιεύσει πέρσι, όταν ακόμα δεν είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

-Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε περισσότερες ψήφους από το Νίκο Αλιβιζάτο.

-Θερμά λόγια για τον Πάνο Καμμένο επιφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας στο πρόσωπο του έναν πιθανό κυβερνητικό εταίρο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

-Σημαντική επιτυχία χαρακτηρίζουν στο ΠΑΣΟΚ το ποσοστό της τάξεως του 8% που έλαβαν στις Ευρωεκλογές ενώ οριακά ικανοποιημένοι είναι και από το 4,7% που έλαβαν στις εθνικές εκλογές.

-Στάση ανοχής με επιμέρους θετικά σχόλια τηρεί η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσοντας μάλιστα μια ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.