Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού εξέδωσε μια από τις πλέον φασιστικές ανακοινώσεις στα χρονικά των ελληνικών κομμάτων

15.4.15


Χθες, είδαν το φως της δημοσιότητας επώνυμες καταγγελίες πολιτών οι οποίοι περιέγραψαν μια (ακόμα) άθλια συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά σε πρατήριο βενζίνης στην περιοχή της Αιδηψού.

Η συνήθως λαλίστατη κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει ακόμα κάνει το παραμικρό σχόλιο, παρόλο που οι καταγγέλλοντες δεν παίρνουν πίσω ούτε μια λέξη και δεν κρύβονται από τα ΜΜΕ. Χωρίς να υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό, είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά τι συνέβη αλλά σίγουρα μοιάζει να υπάρχει πυκνός καπνός που λογικά οδηγεί σε κάποια φωτιά.

Και κάπου εκεί, έρχεται η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιδηψό η οποία εξέδωσε μια ιστορικά γελοία ανακοίνωση για το περιστατικό:

Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.
Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρι της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου.
Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.
Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε τη Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.
Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της... Άδικος κόπος!

Σε έναν ιδεατό κόσμο, ανεξάρτητα από το αν το περιστατικό είναι πραγματικό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ήδη ζητήσει τις παραιτήσεις των μελών της συγκεκριμένης τοπικής οργάνωσης. Τα όσα γράφουν για να υπερασπιστούν την κ. Κωνσταντοπούλου είναι εξωφρενικά.

Με τακτικές ρουφιάνων, ξεκινούν με μια χυδαία δίκη προθέσεων της γυναίκας που έκανε την καταγγελία και συνεχίζουν με μια αυθαίρετη και δουλοπρεπή εκπροσώπηση ολόκληρης της πόλης την οποία εμφανίζουν να έχει υποδεχθεί την κ. Κωνσταντοπούλου με όρους Μεσσία. Δεν παραλείπουν να μας αποκαλύψουν το νοσηρό οπαδισμό τους με τη φράση «η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ...», που επιβεβαιώνει ότι η Αριστερά προσεγγίζει το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της με όρους λοβοτομής. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και μια αναφορά στα...μεγάλα συμφέροντα.

Για το περιστατικό; Ούτε λόγος. Η τοπική οργάνωση δεν παραθέτει την παραμικρή πληροφορία, απλώς με γλοιώδη τρόπο πιθανολογεί ότι οι αριστεροί δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι σε αντίθεση με τους εχθρούς τους που είναι νεοφιλελεύθεροι, ψεύδονται κ.τ.λ.

Αν είναι αυτό Αριστερά...