Οι Ελληναράδες αντεπιτίθενται: Νέος προπηλακισμός εφοριακών σε εμποροπανήγυρη (video)

6.10.15


Ούτε το τρίτο Μνημόνιο φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να καταστεί σαφές σε τμήματα της ελληνικής κοινωνίας ότι το πάρτι έχει τελειώσει και ότι πρέπει επιτέλους η χώρα να αρχίσει να θυμίζει κανονικό κράτος.

Αντιγράφω από το σχετικό ρεπορτάζ της Ημερησίας:
Μεγάλη ένταση επικράτησε στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ζήτησε από έμπορο την ταμειακή μηχανή…. κάτι που έφερε την αντίδραση των εμπόρων αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στην σκηνή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων. Κατά τον έλεγχο, τα αίματα άναψαν όταν οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι έμπορος είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή και έκοβε αποδείξεις «στο βρόντο» που δεν φαίνονταν στην Εφορία.

Πότε επιτέλους θα βάλουμε μυαλό; Πόσο τρομακτικό είναι ότι σπεύδουν διάφοροι άσχετοι να συμμετάσχουν στον προπηλακισμό των εφοριακών;