Καμίνης για το μεταναστευτικό: Κίνδυνος να εγκλωβιστούν εδώ όσοι δεν έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα

17.12.15


Για τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν σταδιακά χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα προειδοποίησε σε δραματικούς τόνους μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης, εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης για τη στάση του υπουργείου Άμυνας που δεν παραχωρεί στρατόπεδα για τη φιλοξενία τους.

«Υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν σταδιακά να εγκλωβίζονται άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα.... Άνθρωποι από το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές... Δεν θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται στις πόλεις και να κυκλοφορούν χωρίς βιοπορισμό, χωρίς προοπτική» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Εξακόσιοι Σύροι μετανάστες βρίσκονταν στο Σύνταγμα επί τρεις βδομάδες και η κυβέρνηση ήταν σε παράλυση... Υπάρχουν στη χώρα άδεια στρατόπεδα, ελεύθεροι χώροι. Γιατί δεν ανοίγουν μερικά στρατόπεδα; Ρωτάω και κρύβονται» κατήγγειλε. «Αν οι μετανάστες παραμένουν για μήνες στις πόλεις θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο» διαμήνυσε ο Γιώργος Καμίνης.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Θυμίζω μια πρόσφατη απορία της Παραπολιτικής: Με πρόσχημα το προσφυγικό, εφαρμόζει στα κρυφά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πολιτική ανοιχτών συνόρων;