ΠΑΣΟΚ: Οι εμμονές της Δικαιοσύνης για το έλλειμμα του 2009 εξυπηρετούν πολιτικούς αρραβώνες

3.8.16


Μια ιδιαίτερα σκληρή όσο και ενδιαφέρουσα ανακοίνωση κατά της Δικαιοσύνης εξέδωσε χθες το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την επανεξέταση της υπόθεσης για το έλλειμμα του 2009.

Συγκεκριμένα:
Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου.
Για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν! Πόσο μάλλον όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ελεχθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα. 
Η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”. Δεν εξυπηρετεί όμως την αλήθεια. Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα.
Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα.