Στην εποχή που η ΕφΣυν αγχώνεται για τον Καραμανλή, ο Σταύρος δεν τα βρίσκει με τη Φώφη

23.8.16


Αν κάποιος καλόπιστα θεωρούσε ότι τα όσα ακούγονται για τη στενή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ομάδα του Κώστα Καραμανλή, από χθες δεν έχει καμία δικαιολογία για την τόση...αφέλεια του. Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών είναι σχεδόν ιστορικό.

Ξαφνικά ένα πρωί, η πιο φιλοκυβερνητική εφημερίδα της χώρας...αγχώθηκε για το πολιτικό μέλλον του Κώστα Καραμανλή, δίνοντας μάλιστα βήμα στους γνωστούς «κύκλους Καραμανλή» αλλά και σε περιθωριακά στελέχη της Ν.Δ όπως ο Γιάννης Μιχελάκης. 

Μιας και λοιπόν πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα, είναι περιττό να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πολιτικός αμοραλισμός που επιδεικνύουν είναι σχεδόν αξιοθαύμαστος. Τα πάντα για τα καρέκλα, οι καλύτεροι μαθητές του πάρτι της Μεταπολίτευσης.

Συγχαρητήρια όμως αξιζουν τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο Ποτάμι, δυο φιλοευρωπαϊκά κόμματα με λίγο-πολύ σοβαρές θέσεις που συνεχίζουν όμως εμμονικά να εστιάζουν στις διαφορές τους κι όχι στις ομοιότητες τους, απέναντι σε (κοινούς) αντιπάλους που δείχνουν πανέτοιμοι για όλα. Ποιος νοιάζεται για τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται σήμερα πολιτικά άστεγοι; Πρώτα τα μαγαζάκια και οι μικροφιλοδοξίες του καθενός!

Ποιος να μας τα έλεγε όλα αυτά πριν 3-4 χρόνια και να τα πιστεύαμε...