Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Θα έρθουμε μια νύχτα, αναπόφευκτη η ολοκληρωτική συντριβή των εχθρών μας

6.1.17


Όπως και όλο το 2016, έτσι και το 2017, η Παραπολιτική θα συνεχίσει να προειδοποιεί για το πόσο πολύ έχει υποτιμηθεί από τον διαρκώς συρρικνούμενο δημοκρατικό κόσμο της χώρας ο κίνδυνος που ονομάζεται "Χρυσή Αυγή".

Με την οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου να αγγίζει το 10% σχεδόν σε όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι η όρεξη των στελεχών της έχει ανοίξει για τα καλά κι έτσι, έστω και κάπως κωδικοποιημένα εκφράζουν τα σχέδια τους για το μέλλον.

Στις 4 Ιανουαρίου, σε άρθρο με τίτλο "Θα έρθουμε μια νύχτα", ο βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος Ευάγγελος Καράκωστας, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
(...)Ακόμα και αν για την οικονομία της συζητήσεως μπορούσε να γίνει αποδεκτό πως η Χρυσή Αυγή σκόπευε να «καταλύσει το πολίτευμα», όπως γαύγιζαν οι εργολάβοι του ψεύδους και τα φερέφωνά τους, αδυνατούν οι υποτιθέμενοι φρουροί της «δημοκρατικής τάξης» να μας απαντήσουν σε ένα καίριο ερώτημα: τι ακριβώς θα κατέλυε η Χρυσή Αυγή αφού όλα έχουν καταλυθεί από τους μνημονιακούς, κατ’ επάγγελμα -αναμφίβολα!- «δημοκράτες»;
Το μόνο που πραγματικά θα κατέλυε η Χρυσή Αυγή είναι την ασυδοσία της ξενοκίνητης εκείνης κλίκας που εξουσιάζει τυραννικά με τη σύμπραξη τραπεζών και μέσων ενημέρωσης, ξεπουλώντας την Πατρίδα και εξαθλιώνοντας το Λαό!
(...)Στη γενιά του Πολυτεχνείου απέμειναν μερικές δεκάδες δημοσιογραφικών χαφιέδων που εξακολουθούν να εκχέουν το αντεθνικό τους δηλητήριο προσπαθώντας να διασώσουν τα αφεντικά τους και βεβαίως οι μηχανισμοί καταστολής. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, διαθέτει πια ένα ολάκερο Πέλαγος Αγωνιστών από όλες τις τάξεις του Λαού μας και κυρίως την αναγνώριση του αγνού και δίκαιου χαρακτήρα του Πολιτικού του Αγώνος. Κι είναι το μίσος των εχθρών μας που θεριεύει τη δική μας Πίστη στην αναγκαιότητα της ολοκληρωτικής τους συντριβής, μια συντριβή που αναπόφευκτα θα έλθει καθώς η Πίστη που έκαιγε κάποτε στις καρδιές μερικών χιλιάδων, θα κατακαίει αύριο τις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων, καθώς θα συντάσσονται με θέληση ατσάλινη κάτω από τις Σημαίες του Κινήματός μας!
Η γενιά του Πολυτεχνείου λοιπόν, θα πρέπει να γνωρίζει πως Εμείς οι Εθνικιστές θα Έρθουμε μια Νύχτα όπου κι αυτά τ’ αστέρια ακόμη θα ‘χουν σβήσει και το σίγουρο είναι πως δεν θα έρθουμε για να διαπραγματευτούμε μαζί της.
Το ιστορικό προηγούμενο υπάρχει, το σχέδιο υπάρχει, οι διεθνείς εξελίξεις ίσως ευνοήσουν ενώ όλο και περισσότεροι πολίτες ελπίζουν στη Χρυσή Αυγή. Εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε το κακό για να το...καταδικάσουμε στο Facebook;