#debate Κεντροαριστεράς: Η πολύ κακή απάντηση Καμίνη για το αν θα παραμείνει δήμαρχος (video)

13.10.17


Αν υπήρχε μια ερώτηση που σίγουρα θα δεχόταν χθες ο Γιώργος Καμίνης στο debate του Action24, ήταν για το αν σκοπεύει να παραιτηθεί από δήμαρχος της Αθήνας, σε περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο Γιώργος Καμίνης έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να παραμείνει δήμαρχος της Αθήνας. Όταν ρωτήθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, η απάντηση του ήταν κάτι παραπάνω από κακή. Θυμήθηκε τον Σιράκ(!) ενώ παράθεσε και το επιχείρημα ότι πάντα στη ζωή του έκανε δυο πράγματα!



Κατά την προσωπική μου άποψη, ο κ. Καμίνης έδωσε μια κακή απάντηση διότι έχει λάβει μια πολύ κακή απόφαση. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνει δήμαρχος της Αθήνας, αν εκλεγεί αρχηγός. Είναι ήδη προβληματικό το ότι είναι ο μόνος υποψήφιος με εκτελεστικές και διοικητικές αρμοδιότητες. 

Όταν είσαι βουλευτής, ευρωβουλευτής ή εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος, δεν έχεις κανένα καθήκον ουδετερότητας. Εκπροσωπείς πολιτικά τους πολίτες που σε εμπιστεύτηκαν. Όταν είσαι δήμαρχος, πόσο μάλλον της Αθήνας, έχεις έναν τεράστιο γραφειοκρατικό και διοικητικό φόρτο εργασίας, που κανονικά δεν πρέπει να σου αφήνει χρόνο ούτε για να κοιμηθείς, όχι για να είσαι και αρχηγός κόμματος.

Μιας και ήδη είναι τουλάχιστον...προβληματική η σχέση του κ. Καμίνη με τους δημότες της Αθήνας, νομίζω ότι θα πρέπει να πάψει να τους περιφρονεί τόσο και να αναθεωρήσει τη στάση του.