Θα κάνει παρέμβαση υπέρ της Φώφης και ο ίδιος ο Καραμανλής ή αρκούν Ρουσόπουλος-Χατζηνικολάου;

10.10.17


Μετά τον γνωστό...λάτρη της Κεντροαριστεράς Νίκο Χατζηνικολάου, έρχεται τώρα και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος να στηρίξει με θέρμη την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως διαβάζω στο Newpost.gr, σε σημερινό άρθρο του στην Ελευθερία του Τύπου, ο κ. Ρουσόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:
(...)Αναμφισβήτητα, της πιστώνονται η ιδέα της ενότητας του χώρου και η ειλικρινής προσπάθεια να το επιτύχει. Τώρα, έρχεται αντιμέτωπη με συνυποψηφίους οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν έχουν επιδείξει αντίστοιχες ικανότητες μέχρι στιγμής, άλλο λόγω έλλειψης ευκαιριών άλλοι λόγω έλλειψης σοβαρής πολιτικής εμπειρίας.
Ασχέτως του πώς και με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τον νέο φορέα, ασχέτως του πόσοι θα προσέλθουν στις κάλπες, ένα είναι απολύτως βέβαιο. Η Φώφη θα αναμετρηθεί με όλους τους άλλους και όσοι την υποτιμούν μάλλον θα εκπλαγούν για μία ακόμη φορά(...)
Πλέον, η προσωπική μου αγωνία είναι μια: θα κάνει παρέμβαση υπέρ της Φώφης και ο ίδιος ο Καραμανλής ή αρκεί η στήριξη των Χατζηνικολάου και Ρουσόπουλου; Θα τοποθετηθεί ίσως υπέρ της ο Προκόπης ο Παυλόπουλος;

Μένει να το δούμε.