Επιμένει «επιστημονικά» ο Άδωνις: Νανογιλέκο, Άρια Φυλή και τώρα Νίκος Λυγερός

22.10.18


Ουρλιάζοντας και σχεδόν χοροπηδώντας πάνω στην καρέκλα του όπως πάντα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ενθουσιασμένος ότι ένας κάποιος Νίκος Λυγερός πρόκειται να διδάξει στην Ελληνική Αγωγή του.

Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω. Σας καλώ να κάνετε ένα απλό Google Search για να καταλάβετε το επίπεδο της «επιστημονικότητας» του συγκεκριμένου κυρίου. Δείτε το βίντεο που εξηγεί ότι θα ξαναπάρουμε την Κωνσταντινούπολη. Δείτε το φλερτ του με την Ακροδεξιά από το βήμα των συλαλλητηρίων για τη Μακεδονία. Διαβάστε ένα παλιό άρθρο του Μακάριου Δρουσιώτη υπό τον σαφή τίτλο «ένας γάιδαρος με υψηλό IQ».



Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνειδητά δεν θέλει με τίποτα να βάλει μυαλό, νιώθει πολύ πιο οικεία στους κόλπους της λούμπεν τηλε-επιστημονικότητας και δεν πρόκειται να σταματήσει. Και νανογιλέκα θα πουλάει και κήρυκες της Αρίας Φυλής θα υπερασπίζεται και τα πάντα όλα.

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στην ιστορική συντηρητική παράταξη της χώρας αλλά είναι σίγουρα η πρώτη φορά στην ιστορία της που συνδιαλέγεται με τέτοιους κύκλους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πια είναι να περιμένουμε να δούμε που είναι ο πάτος.