Ο Παυλόπουλος δεν την έβρισκε ακραία, τελικά έφαγε δυο χρόνια φυλακή για μαχαίρωμα Αφγανού (video)

3.10.18


Σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή καταδικάστηκαν η πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη και δυο ακόμη πρόσωπα, οι οποίοι κατηγορούνταν για το μαχαίρωμα Αφγανού υπηκόου το 2011 στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Athens Voice, το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Θέμιδα Σκορδέλη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ένοχοι για φυσική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη κρίθηκαν και οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης. Κανείς εκ των τριών κατηγορουμένων δεν παρέστη στο δικαστήριο και μέσω των δικηγόρων τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Πώς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο η Θέμις Σκορδέλη; Μα φυσικά ως δήθεν αγνή και αμερόληπτη κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, την οποία συνεχώς καλούσαν τα κανάλια για να περιγράψει την κατάσταση στην περιοχή της.

Αν και είχε φανεί από πολύ νωρίς ότι η συγκεκριμένη κυρία υπηρετεί μια πολύ συγκεκριμένη ατζέντα, τα κανάλια συνέχιζαν να την καλούν και αρκετοί έσπευσαν να την....προστατέψουν από τις κατηγορίες περί Ακροδεξιάς.

Ένας από αυτούς, ο τότε περιθωριακός και απαξιωμένος υποψήφιος βουλευτής Προκόπης Παυλόπουλος:


Τελικά, η Σκορδέλη αποδείχθηκε Χρυσαυγίτισσα και μαχαιροβγάλτρια, ο Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μάλιστα με ψήφο του Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος σωστά συγκρούεται μαζί του στο συγκεκριμένο πάνελ.

Ελλάς το μεγαλείο σου!