Όταν ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ξεκαθαρίζει ότι Μπογδάνος και Άδωνις δεν είναι ακροδεξιοί (video)

13.2.19


Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για τις πιο πρόσφατες από τις πάντα άθλιες τοποθετήσεις του, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης έσπευσε να τον καλύψει.

Ήταν τέτοια η χαρά του Μπογδάνου που έσπευσε να το διαφημίσει και στα social media, μιας και ο εκπρόσωπος της Κεντροαριστεράς είχε αποφανθεί: δεν είσαι ακροδεξιός, είσαι προκλητικός.



Χθες, ο Σταμάτης Μαλέλης έσπευσε να καλύψει και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτή τη φορά αποφάνθηκε ότι ο Άδωνις είναι νεοφιλελεύθερος και όχι ακροδεξιός.


Ειλικρινής απορία: μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το πολιτικό σκεπτικό πίσω από τη διάθεση του κ. Μαλέλη να συμβάλει στο ξέπλυμα της ισχυρής ακροδεξιάς τάσης της Νέας Δημοκρατίας; Θα κερδίσει κάτι από όλο αυτό το Κίνημα Αλλαγής;

Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν ενώ για πρώτη φορά κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από την παλαβή επικοινωνιακή γραμμή που επιχειρούν να επιβάλλουν στην ιστορική συντηρητική παράταξη ο Άδωνις, ο Μπογδάνος και άλλοι νέοκοποι ακροδεξιοί.

Είναι δυνατόν να παρεμβαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη εναντίον της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος της, να μιλάει ο Νίκος Δένδιας για «ακροδεξιό γκρουπούσκουλο» και να έρχεται ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής να μοιράζει πιστοποιητικά φιλελευθερισμού;

Θα τρελαθούμε τελείως;