Ο Κυριάκος μίλησε καθαρά για 7ημερη εργασία, χυδαιότητες τα περί fake news της ΝΔ (video)

12.5.19


Μετά το δώρο Χριστουγέννων, ο άριστος Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να βάλει ακόμα ένα μεγαλειώδες αυτογκόλ παρουσιάζοντας σήμερα ως φοβερή και τρομερή ιδέα την καθιέρωση της δυνατότητας 7ημερης απασχόλησης των εργαζομένων.

Για όσους γνωρίζουν ελληνικά, να το σχετικό video χωρίς την παραμικρή τροποποίηση και μάλιστα από την αρχή της σχετικής ερώτησης:


Να και η μεταγενέστερη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προφανώς θεωρεί ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι:
«Ο μηχανισμός λάσπης του κ. Τσίπρα που βάφτισε "13η σύνταξη" ένα προεκλογικό επίδομα, σήμερα έκανε μια πρωτοφανή γκάφα. Το Μαξίμου καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη για μια επιχειρησιακή σύμβαση την οποία ενέκρινε το Υπουργείο της κ. Αχτσιόγλου(!), η οποία προβλέπει την επταήμερη λειτουργία της εταιρείας “Παπαστράτος” και όχι βέβαια την επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της.

Και καλά έκανε η κ. Αχτσιόγλου, διότι με τη συμφωνία αυτή, στην οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι εργαζόμενοι τελικά εργάζονται λιγότερες ώρες κάθε εβδομάδα, χωρίς να μειωθούν τα εισοδήματά τους που είναι πάνω από το μέσο όρο στον κλάδο τους.

Κατά τα λοιπά, το μόνο σημείο που δεν αποτελεί fake news στην ανακοίνωση του Μαξίμου είναι ότι ο λαός όντως θα μιλήσει στις 26 Μαΐου και θα στείλει σε μόνιμες διακοπές τον κουρασμένο κ. Τσίπρα».
Προσωπικά, εύχομαι και ελπίζω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τα έκανε θάλασσα, όπως και με το δώρο Χριστουγέννων, και στην πραγματικότητα να ήθελε να πει αυτό που αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νέας Δημοκρατία. Δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματικά πιστεύει ότι θα πρέπει οι εργαζόμενοι να απασχολούνται 7 ημέρες την εβδομάδα. Αντίθετα, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιστοιχίζεται από μέτριους αυλοκόλακες που τον αποτρέπουν και να προετοιμάζεται σωστά για τις συνεντεύξεις αλλά και να κατανοεί το ποιο πραγματικά είναι το πολιτικό βεληνεκές του.

Όταν όμως τα κάνεις θάλασσα, δεν βγαίνεις με θράσος να μιλήσεις για "fake news", λες και είναι ο κόσμος ηλίθιος. Κανείς δεν διαστρέβλωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κανείς εξάλλου δεν μπορεί να τον διαστρεβλώσει καλύτερα από όσο ίδιος του ο εαυτός, πόσο μάλλον πλέον που η έπαρση του αγγίζει επίπεδα-ρεκόρ.