Υποψήφιος για την τιμητική διάκριση «Φώτης Κουβέλης» ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

4.5.19


Η Έλενα Κουντουρά εκλέχθηκε βουλευτής με την Ακροδεξιά, έγινε υπουργός σε μια κυβέρνηση Αριστεράς-Ακροδεξιάς και παραιτήθηκε για να γίνει ευρωβουλευτής της Αριστεράς. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος διορίστηκε βουλευτής από την Κεντροαριστερά και σήμερα αντικαθιστά την Έλενα Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα γίνει υπουργός σε μια κυβέρνηση στην οποία μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ξορκίζοντας πολλάκις το ενδεχόμενο να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Καμία έκπληξη βέβαια, τα έχουμε ξαναπεί.

Όλα αυτά συνθέτουν αθροιστικά έναν τοξικό κλίμα δυσοσμίας γύρω από το πολιτικό σύστημα, του οποίου η αναξιοπιστία αγγίζει ιστορικά επίπεδα. Είναι τόσοι πολλοί πλέον οι τυχοδιώκτες στην βιτρίνα των πολιτικών κομμάτων που όσοι προσπαθούν να παραμείνουν συνεπείς μοιάζουν μαλάκες ανόητοι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το brandname «Ανανεωτική Αριστερά» έχει αποδειχθεί το πλέον εμπορικό. Από τον Τατσόπουλο μέχρι τον Θεοχαρόπουλο κι από τον Φώτη τον Κουβέλη μέχρι τον Γρηγόρη τον Ψαριανό. Συγχαρητήρια σε όλους.