Άθλιος συμψηφισμός από τον Άδωνι για Novartis/ΚΕΕΛΠΝΟ με τους νεκρούς στο Μάτι (video)

4.5.19



Σε έναν άθλιο συμβιβασμό μεταξύ της τραγωδίας στο Μάτι και της υπόθεσης Novartis αλλά και του ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε χθες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καπηλευόμενος με χυδαίο τρόπο την αίσθηση που προκάλεσε η συγκλονιστική εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στην ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον της Ρένας Δούρου για τους νεκρούς στο Μάτι και αναρωτιέται «αν θα έχουν τα μούτρα να μας μιλήσουν για τη Νovartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ αυτοί οι άνθρωποι».

Παραθέτω το απόσπασμα από την εκπομπή που μεταδίδει ο ίδιος μέσα από τις προσωπικές σελίδες του στα social media:



Η αναλογία που επιχειρεί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι αληθινά απαράδεκτη και θα πρέπει πρώτη η επίσημη Νέα Δημοκρατία να πάρει αποστάσεις από τέτοιες λογικές συμψηφισμού, πόσο μάλλον όταν εμπλέκονται νεκροί. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαριές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι με κανέναν τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να θέτει ερωτήματα για την υπόθεση της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βασικά, είναι φοβερά προβληματικό το ότι χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε κάτι τέτοιο εν έτει 2019. Έχει και η πολιτική τυμβωρυχία τα όρια της.