Εύκολη λύση ο Θέμος

13.6.08


Αναρτήσαμε πριν λίγο ολόκληρο το κατηγορητήριο του Δημήτρη Οικονόμου για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο μόνος που φταίει είναι ο Θέμος Αναστασιάδης !

Και εξηγούμαστε :

Ο Θέμος ορθώς διώκεται από τις δικαστικές αρχές . Διέπραξε αρκετές παραβάσεις .

Κατηγορείται για υποκλοπή του υλικού της Τσέκου , παράβαση του νόμου περι προσωπικών δεδομένων και για εκβιασμό με στόχο το "σβήσιμο" των φορολογικών του παραβάσεων.

Μέχρι εδώ όλα καλά .

Γιατί όμως διώκεται μόνο ο Θέμος ;

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο :

"Στη συνέχεια εσύ την 17.12.2007 μετέβης στο εστιατόριο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» εντός του ξενοδοχείου «ΧΙΛΤΟΝ» στην Αθήνα, όπου συνάντησες το διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Ιωάννη Ανδριανό, στον οποίο παρέδωσες ένα ψηφιακό δίσκο (DVD), όπου είχες εγγράψει, κατόπιν επεξεργασίας, μέρος του υποκλαπέντος παραπάνω από εσένα οπτικοακουστικού υλικού διαρκείας τριών και ημίσεως (3 ½) λεπτών με τις προσωπικές ερωτικές στιγμές του Χρήστου Ζαχόπουλου με την Ευδοκία Τσέκου, είχε δε σκοπό αφενός μεν να προσπορίσεις στον εαυτό σου περιουσιακό όφελος, αφού στη συνέχεια ζήτησες τη μεσολάβηση στον Σπύρο Κλαδά, Ειδικό Γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.), ώστε να μην συνεχιστεί η ήδη εκκρεμούσα από την 1.11.2007 στην ως άνω Υπηρεσία έρευνα, να τακτοποιηθεί και να μην δοθεί συνέχεια σε αυτή..."

Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος Οικονόμου...

Τι σημαίνει"παρέδωσες" ; Η παράδοση είναι μια πράξη αμφίδρομη .

Κάποιος παραδίδει και κάποιος παραλαμβάνει...

Γιατί λοιπόν διώκεται μόνο ο "κομιστής" και όχι ο "παραλήπτης" ;

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Θέμος παρέδωσε το Dvd για να εκβιάσει την κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Ανδριανός όμως το έλαβε !

Άρα αποδέχθηκε την "παράνομη" συναλλαγή !

Δεν θα πρέπει να διωχθεί ;

Θα μας απαντήσει κάποιος ;

Υ.Γ Αλήθεια , είδατε πουθενά κάτι σχετικό με το θέμα ; Σε ελάχιστα Μέσα...

Αυτό λέγεται συγκάλυψη....και συγκριμένα ένοχη συγκάλυψη....

6 σχόλια:

 1. " θα χυθεί άπλετο φως" " Θα αποδοθούν ευθύνες" " Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο" "Καμία ανοχή στη διαφθορά" " Τέρμα οι νταβατζήδες"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nai....Nai....ola ayta gia na mas paramythiazoun.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μην βιαζόμαστε, σιγά μην είναι υπόλογος μόνο ο Θέμος.
  Υπάρχουν και οι δικηγόροι, ο εργατολόγος, όπως και άλλοι που σύντομα θα κατηγορηθούν.
  Απλά ο Θεμιστοκλής είναι η σημαία της υπόθεσης.
  Έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ¨παραλήπτης¨έδωσε το DVD στον εισαγγελέα.... έτσι δεν είναι; Για ποιο λόγο να του απαγγελθούν κατηγορίες; Σε παρακαλώ εξήγησε τι ακριβώς εννοείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λάθος αγαπητέ φίλε !

  Ο παραλήπτης παρέδωσε το Dvd στον Γιάννη Αγγέλου.

  Όχι στον εισαγγελέα...

  Μετά έγινε ο κακός χαμός και οδηγήθηκε το θέμα στις Αρχές...

  Και σε ρωτάω εγώ τώρα κάτι :

  Αν δεν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ο Ζαχόπουλος , θα το πήγαινε στον εισαγγελέα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο 5:18 ειμαι. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή τη λεπτομέρεια με τον Αγγέλου την είχα ξεχάσει. Έχεις δίκιο.Αν ζούσαμε σε ένα κράτος δικαίου που λειτουργεί στοιχειωδώς, θα πρέπει ο εισαγγελέας να απαγγείλλει κατηγορίες στον Ανδριανό. Και αν αυτός δικαιολογεί τις πράξεις του λέγοντας πως το παρέδωσε στον πολιτικό προιστάμενό του, τον Αγγέλου, για να ενημερώσει τον εισαγγελέα, τότε ας απαντήσει ο δεύτερος γιατί καθυστέρησε να το κάνει!
  Αν το DVD ο Θέμος το θεώρησε λαχείο για την υπόθεση του με το ΣΔΟΕ, τότε κάπως έτσι θεώρησε και ο Αγγέλου την αυτοκτονία του Ζαχόπουλου. (Θα προτιμούσε βέβαια να μην είχε αποκαλυφθεί τίποτα από όλα αυτά, αλλά θα ζούσε πάντα με το φόβο για το τι άλλο τους επιφυλάσσει ο αδίστακτος εκβιαστής Θέμος). Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν. Το μη χείρον βέλτιστον. Φοβούμενη από την καταιγιστική αποκάλυψη των στοιχείων, παρέδωσε τον κομιστή στον εισαγγελέα μετά από αρκετές ημέρες (εσείς σίγουρα ξέρετε πόσες) προκειμένου να διαχειριστεί την υπόθεση ώστε να αποφύγει το πολιτικό κόστος. Ή διαφορετικά για να αποκομίσει ¨ίδιον πολιτικό όφελος¨.
  Έτσι το επικοινωνιακό παιχνίδι εμφανίζει την κυβέρνηση να πολεμά τη διαφθορά και να μην συναλλάσεται!!!
  Άραγε ο νομικός μας πολιτισμός μπορεί να βρει αδίκημα σε αυτή τη στάση και συμπεριφορά; Και αν η ¨Τρίτη Εξουσία¨ δεν βρίσκει κάτι το μεμπτό, τότε μικρό το κακό σε σχέση με την παιδεία μας. Που ετοιμάζει ανθρώπους πολιτικά άβουλους για να ψηφίζουν ¨επαγγελματίες πολιτικούς¨, γνήσιους απογόνους των Μαυρομιχαλαίων που τους ενδιαφέρει μόνο η μάσα και τίποτα άλλο!
  Αυτά! Συνέχισε να μας ενημερώνεις! Μακάρι αυτά που γράφεις να μπορούσαν να τα διαβάζουν όλοι και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, πριν ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους στις οκτώ για να ¨ενημερωθούν¨.
  Υ.Γ. Πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση (οποιουδήποτε κόμματος) στην Ελλάδα συνέβαινε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου θα ενεργούσε όπως η σημερινή. Η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα είναι άγνωστες λέξεις στον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας....
  Pincer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή