Η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας

18.2.09


( επιστολή αναγνώστη )

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Θυμήθηκα τι έλεγε στις 22 Οκτωβρίου 2008 στην Βουλή ο Καρατζαφέρης για τον Τράγκα. Καρατζαφέρης: "Ακούστε, λοιπόν, το σύστημα Ρουσόπουλου. Και εδώ έχω τα επίσημα έγγραφα που μου έστειλε το Υπουργείο για τη διαφημιστική δαπάνη, τα λεφτά του Έλληνα πολίτη, του φορολογουμένου. Ακούστε πώς τα διαχειρίστηκε το σύστημα Ρουσόπουλου. Ελάτε να δείτε. Απάντηση: εις τον κ. Δημήτρη Ρίζο, το μεγάλο αγωνιστή της παράταξης, για όλο το χρόνο ο κ. Ρουσόπουλος του έδωσε 76.000 ευρώ.
Σας πηγαίνω σε μία άλλη εφημερίδα. Είναι ένας εκδότης, ο οποίος έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993. Σε μένα τον ίδιο μου έχει εξομολογηθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι «μας έφαγε ο Τράγκας». Κάθε πρωί από το ΣΚΑΙ είχαμε τρελαθεί. Έβρισε ο Τράγκας και μετά στον πρωϊνό καφέ ψάχναμε να βρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Τράγκα. Είναι ή δεν είναι έτσι; Γιατί δεν βλέπω να είναι κανένας στην Αίθουσα από τον πρωινό καφέ εκείνης της εποχής. Στον Τράγκα έδωσε 454.000 ευρώ. Με ποια κυκλοφορία; Δεν ντρέπεστε; Σε ανύπαρκτη εφημερίδα, στη «ΧΩΡΑ» των πεντακοσίων φύλλων, δώσατε 454.000 ευρώ μόνο για το 2007; Γιατί; Για να βγαίνει μετά στα «παράθυρα» του κ. Χατζηνικολάου και να στηρίζει το σύστημα Ρουσόπουλου; Πλήρωσε ο ελληνικός λαός 450.000 ευρώ στον Τράγκα γιʼ αυτόν το ρόλο. Εδώ είναι τα στοιχεία." (Πρακτικά Βουλής 22-10-2008 απογευματινή συνεδρίαση)
Σήμερα στο τέλος της εκπομπής ο Καρατζαφέρης λέει: "Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Τράγκα και να σου πω ότι είσαι πράγματι μια όαση και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση". (Η εκπομπή υπάρχει στο www.realfm.gr"

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.