Η απάντηση Παναγόπουλου και η οργή Παπακωνσταντίνου

6.2.09

krogias.blogspot.com

Διαβάστε την απάντηση του Παναγόπουλου της ΕΡΤ, που μάλλον έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι είναι εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

Εκτός από τον ξύλινο κομματικό (όχι πολιτικό) λόγο που χρησιμοποιεί, μας λέει κατάμουτρα ουσιαστικά, ότι ΑΥΤΟΣ αποφάσισε την διακοπή στον αέρα της συνέντευξης τύπου του Γ. Παπανδρέου, γιατί... ΑΥΤΟΣ έκρινε ότι ό,τι είχε να πει ο Παπανδρέου το είπε..........!

Τον πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, για να πολεμά και ύπουλα και φανερά την Αξιωματική Αντιπολίτευση και μας την λέει κιόλας!

Τι να πει κανείς... Πάντως, είχε καλό δάσκαλο...

Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν αύριο τον παρατήσουν... Είναι μια καλή ευκαιρία να τον ξηλώσουν κάποιοι του ίδιου πολιτικού χώρου... όμως... εντολές εκτελεί ο άνθρωπος... κομματικά διαπιστευτήρια στον Καραμανλή καταθέτει... για την φουκαριάρα την ΝΟΔΟΥλα του τα κάνει όλα...
Και αν παρατήσουν αυτόν, θα παρατήσουν τον ανευθυνο-υπεύθυνο που έδωσε εντολή για χημικά την ώρα που έμπαινε στο λιμάνι ο Παπανδρέου; Μην ξεχνιόμαστε...


Όλη η απάντηση της ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ-Παναγόπουλου

«Διευκρινίζουμε ότι η ΕΡΤ μετέδωσε όλη την τοποθέτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από ώρα 15:43 και τις περισσότερες από τις 48 απαντήσεις, που έδωσε σε δημοσιογράφους, έως ώρα 17:08, συνολικά 84 λεπτά. Περισσότερη ώρα από όση αφιέρωσε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό μέσο. Μάλιστα, τα τελευταία 25 λεπτά μεταδόθηκαν αποκλειστικά και μόνο από τη συχνότητα της ΕΡΤ, καθώς οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν ήδη διακόψει την απευθείας μετάδοση.

Η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου, ως προς τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσής της, έγινε πέραν των καθιερωμένων και θεσμικών υποχρεώσεων της ΕΡΤ, όπως αυτές προβλέπονται από τον ιδρυτικό της νόμο ή από τις διακομματικές συμφωνίες. ’λλωστε, ουδέποτε προσδιορίστηκε από το ΠΑΣΟΚ ο ακριβής χρόνος που θα διαρκούσε η συνέντευξη. Δημοσιογραφικά κρίθηκε ότι με την 90λεπτη μετάδοση είχαν αποτυπωθεί πλήρως ο λόγος και οι θέσεις που ήθελε να προβάλει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπάρχουν πολλά ζητήματα πραγματικής πολιτικής για να ασχοληθεί, να επικρίνει ή να κατακρίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ας αφήσει τη δημόσια τηλεόραση, γιατί δεν ενδείκνυται για πολιτικούς εντυπωσιασμούς. Και κάτι ακόμα: Δεν είναι ανάγκη να θυμίσουμε στον κ. Παπακωνσταντίνου, ποια ήταν η στάση της ΕΡΤ επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ στην προβολή των θέσεων της Αντιπολίτευσης γενικότερα και ειδικότερα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αλλά φαίνεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου παραμένει νοσταλγός άλλων εποχών».

Σκληρή ανταπάντηση Παπακωνσταντίνου

"Με την απαράδεκτη απάντησή του ο κ. Παναγόπουλος επιβεβαιώνει ότι, προΐσταται της κρατικής, και όχι δημόσιας, τηλεόρασης. Είναι μία απάντηση που αρμόζει σε ένα κυβερνητικό στέλεχος ή επίδοξο πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας. Σίγουρα όχι σε ένα δημόσιο λειτουργό, του οποίου τον μισθό πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Είναι προφανές ότι, έχει μπερδέψει τους ρόλους και, δυστυχώς, αυτό φαίνεται και από τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ"


Στο tvxs.gr το κομμάτι της συνέντευξης που δεν είδαν ποτέ οι πολίτες αυτής της χώρας, που κατά σατανική σύμπτωση ήταν και η ερώτηση του Κούλογλου σχετικά με τα ΜΜΕ και τον "ρόλο" τους...