Non-stop μιζες !

22.4.09


Διαβάζουμε στο σημερινό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος για την υπόθεση της Siemens :

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του συγκεκριμένου εγγράφου θεωρούνται οι νέες αποκαλύψεις του εμπορικού διευθυντή της Siemens και χειριστή του «μαύρου χρήματος» της εταιρείας κ. Ράινχαρντ Σίκατσεκ. Ο κ. Σίκατσεκ ανέφερε ότι«το διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας Πρόδρομος Μαυρίδης δεν ανησυχούσε για τον δικαστικό έλεγχο που γινόταν σε βάρος του τα τελευταία χρόνια.Η ανησυχία του ήταν ότι με το πάγωμα των λογαριασμών του δεν θα μπορούσε να φανεί συνεπής στους παραλήπτες των χρημάτων.Και αυτό γιατί ο Μαυρίδης είχε εκκρεμούσες υποχρεώσεις σχετικά με τις προμήθειες στην Ελλάδα ως και τον Ιανουάριο του 2008»! Δηλαδή, σύμφωνα με την αποκάλυψη του κ. Σίκατσεκ δίνονταν μίζες σε κυβερνητικά στελέχη όταν ακόμη ήταν σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική έρευνα. Ακόμη ο κ. Σίκατσεκ είπε ότι «ο Μαυρίδης τού είχε εξομολογηθεί ότι εκτός των πολιτικών πλήρωνε περίπου 50-70 άτομα στον ΟΤΕ,από τον γενικό διευθυντή και κάτω»!

Μέχρι και τον Ιανουάριο του 2008 είχε "εκκρεμούσες υποχρεώσεις" με τις προμήθειες στην Ελλάδα το διευθυντικό στέλεχος της Siemens Hellas Πρόδρομος Μαυρίδης !

Και το τονίζουμε όχι για να βάλουμε στο κάδρο των ευθυνών και τη Νέα Δημοκρατία αλλά επειδή θυμηθήκαμε έναν στίχο τραγουδιού...

"Η εξουσία είναι γλυκιά και ελκυστική για τον καθένα..."

Κοινοποιήστε το στο Facebook